Alev suferă teribil din cauza uneltirilor lui Pembe, fapte care au trimis-o în închisoare pe frumoasa femeie, iar Abdullah îi va cere soției sale să își retragă imediat acuzățiile formulate la adresa iubitei sale.

Pembe însă, joacă dur, și impune anumite condiții soțului său, dacă acesta își dorește ca ea sa o “salveze” pe Alev din situația cumplită în care a ajuns.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Din cauza evenimentelor dramatice petrecute în viața fratelui său, Omer consideră că acesta nu își mai poate exercită cum se cuvine funcția de președinte al afacerilor de familie și propune schimbarea sa din fruntea firmei.

Abdullah este extrem de supărat din cauza atitudinii lui Omer și își acuză fratele că i-a întărâtat fiii împotriva sa, din cauza iubirii ce i-o poartă frumoasei Alev.

Ce decizie va lua Alev, din cauza problemelor cauzate de Pembe și, ce se va întâmpla cu Abdullah, atunci când vede că a fost “exclus” din firmă, de către familia sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si