Cazul celor două fete din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a stârnit revolta în inimile a mii de oameni. Cazul a ajuns chiar și în presa internațională și toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu cele două adolescente cu adevărat. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, mulți încă speră că ele vor fi găsite în viață.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre iubitul Ralucăi de la Puterea dragostei! De ce s-a împăcat cu ea după ce n-a vrut să o mai vadă EXCLUSIV

Citeste si: Primele declarații ale lui Mike Diamondz, bărbatul pe care Anna Lesko l-a sărutat înainte de a se despărți de tatăl copilului ei! Ce a spus despre scena din club: „M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar...”

Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook

Pe un grup de Facebook dedicat celor două fete răpite de Gheorghe Dincă, un utilizator a publicat o fotografie cu o captură de ecran în care se observă că profilul fetei era activ și că putea primi mesaje. „Are cineva din familie acces la profilul ei sau ce ar trebui să însemne asta?”, a scris cel care a publicat imaginea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mulți internauți s-au gândit că nu era contul ei real sau că imaginea a fost editată. Alții s-au gândit că fata de 15 ani este în viață și că a reușit să facă rost de un telefon. Adevărul a fost scos la iveală chiar de mama fetei, care a spus că familia a intrat pe contul Alexandrei.

„Am intrat noi, stați liniștiți”, a scris Tudorița Măceșanu, răspunzând valului de întrebări.

„Sigur Alexandra se va întoarce acasă! Aveți încredere în ea. Dacă atunci când a avut posibilitatea să sune la 112 a sunat, sigur atunci când o să aibă posibilitatea să fugă va fugi”, i-a transmis un internaut mamei Alexandrei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si