Bombă în cazul Caracal. S-a descoperit adevărul: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte

O nouă bombă în cazul Caracal. Site-ul Poliției spune tot. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte.

G.B., vineri 08 mai 2020 , 20:51

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Lucrurile s-au clarificat în cazul Caracal? Pe site-ul Poliției Române, cele două adolescente sunt declarate moarte. Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani, a fost dată dispărută pe data de 24 iulie 2019. Fata din Caracal a fost văzută ultima dată când a urcat într-o mașină la ocazie.

Ceea ce s-a aflat despre dipariția Alexandrei a cutremurat întreaga țară.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Nepoata lui Alexandru Cumpănașu este victima lui Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani care a luat-o la ocazie. El a recunoscut că a violat-o și a omorât-o, după care a încercat să incinereze cadavrul. La fel a procedat și în cadrul Luizei Melencu, cealaltă victimă a monstrului din Caracal.

Bombă în cazul Caracal. S-a descoperit adevărul: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Unchiul Alexandrei a spus tot timpul că nepoata lui trăiește. Omul de televiziune a dorit să se ocupe personal de cazul Alexandrei și a menționat că se va „lupta cu statul” pentru a demonstra acest lucru.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte.

Recent, numele Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu au dispărut de pe site-ul Poliției Române, de la secțiunea „Persoane dispărute”.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Citeste si: Detalii șocante despre soția lui Gheorghe Dincă. Ce face femeia la nouă luni de la izbucnirea scandalului

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Citeste si: Mesajul dureros al mamei Luizei Melencu: ”Dacă era copilul uneia dintre persoanele care au instrumentat acest caz...”

Citeste si: Cazul Caracal: adevărul iese la iveală? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

Alexandra

Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. În prezent, Gheorghe Dincă si complicele lui, vecinul Ștefan Risipițeanu sunt în arest preventiv la Penitenciarul Craiova.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Decizia magistraților în cazul lui Gheorghe Dincă și al complicelui sîu, Ștefan Risipițeanu, tocmai a fost anunțată de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt. Ce se întâmplă cu monstrul din Caracal și vecinul lui, bărbatul care a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, după ce a descoperit-o, din întâmplare, în curtea lui Dincă.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Joi, 7 mai, magistrații de la Tribunalul Olt au menținut măsura arestului preventiv pentru cei doi inculpați în dosarul Caracal.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. Citeste si: Decizia magistratilor a fost anuntata in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Gheorghe Dinca si complicele lui


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si