Alexandru Cumpănașu- declarație de avere

Alexandru Cumpănașu a trecut în declarația de avere două terenuri cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, achiziționate în anii 2016-2017, în timp ce soția lui Cumpănașu deține un teren de 117 metri pătraţi, cumpărat în anul 2014.

Citeste si: Sondaj alegerile prezidenţiale 2019: Klaus Iohannis, pe primul loc în preferințele românilor

Citeste si: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției. Replici dure în conflictul dintre Palate

Citeste si: Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării, candidat la alegerile prezidențiale 2019 din partea PNL

Alexandru Cumpănașu are șase imobile cu o suprafață de 872 de metri pătraţi, cumpărate între 2013 şi 2017, iar pe numele soţiei sale se regăseşte un altul de 78 de metri pătraţi.

Alexandru Cumpănașu- declarație de avere

Printre mașinile deținute de Alexandru Cumpănașu se numără un Subaru din anul 2008 şi un autoturism Mercedes din anul 2018.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alexandru Cumpănașu are active financiare din conturi bancare și fonduri de investiții în valoare de 260.862 de lei şi 17.000 de euro. Alexandru Cumpănașu a împrumutat Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei cu suma de 152.972 de lei.

Cumpănașu are o datorie de 330.000 de euro al cărui creditor este o persoană fizică şi un altul de 171.000 de lei.

Alexandru Cumpănașu - declarație de avere. Candidatul la prezidențiale are un venit anual de 1.1 milioane lei
Alexandru Cumpănașu - declarație de avere. Candidatul la prezidențiale are un venit anual de 1.1 milioane lei

Alexandru Cumpănașu- declarație de avere: Venit anual

Alexandru Cumpănașu are un venit anual de 1.132.933 de lei pe an, provenit din salarii, drepturi de autor şi chirii, iar soţia acestuia are un venit anual de 595.826, provenit din salarii, drepturi de autor şi prestări de servicii.

Alexandru Cumpănașu- candidat independent la alegerile prezidențiale 2019

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la alegerile prezidențiale din noiembrie, s-a făcut cunoscut în urma implicării în ancheta dispariției nepoatei sale Alexandra Măceșanu, tânăra ucisă la Caracal.

Citeste si: Pedeapsa cu moartea pentru marii corupți! Un candidat la alegerile prezidențiale din România propune o măsură extremă care le dă fiori reci politicienilor ”mânjiți”

Citeste si: Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Alexandru Cumpănaşu se declară ca fiind candidatul anti-sistem.

Alexandru Cumpănașu- Scandalul semnăturilor false

Potrivit Deciziei nr. 24/D/24.09.2019 publicate pe site-ul instituției, Biroul Electoral Central a aprobat înregistrarea candidaturii și a semnului electoral ale lui Alexandru Cumpănașu pentru alegerile prezidențiale 2019. BEC precizează însă că 39.914 de semnături prezentate de acesta ca aparținând unor persoane diferite conțin elemente de similitudine evidentă.

„Luând în considerare cele reținute în motivarea Deciziilor Biroului Electoral Central privindu-i pe candidații Viorel Cataramă (Partidul Dreapta Liberală), Miron Cozma (candidat independent), Maria Minea (Partidul Românilor Patrioți de Pretutindeni), Cătălin Sorin Ivan (Partidul Alternativa pentru Demnitate Național), Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie), Alexandru Cumpănașu (candidat independent), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Bobby George Marius Pănescu (candidat independent), în sensul că s-a constatat un număr semnificativ de semnături, prezentate ca aparținând unor persoane diferite, prezintă elemente de similitudine evidentă, de natură de a influența îndeplinirea condiției legale referitoare la numărul minim de susținători de 200.000, membrii BEC au înțeles să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la verificarea împrejurimilor de fapt care au stat la baza constatărilor menționate în cuprinsul Deciziilor BEC indicate anterior”, potrivit unui comunicat de presă al BEC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si