Alexandru Cumpănașu, declarații uluitoare: ”Credem că altcineva a fost în casă, nu Gheorghe Dincă a violat”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, miercuri, la DIICOT, că familia a depus, prin avocat, o solicitare pentru ca Gheorghe Dincă să fie expertizat, astfel încât să reiasă dacă acesta este apt sexual.

R.B., miercuri 11 septembrie 2019 , 17:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Alexandru Cumpănașu. Familia Alexandrei Măceșanu a depus, miercuri, prin avocat, mai multe solicitări la DIICOT, una dinte ele fiind aceea de a se efectua o expertizare a lui Gheorghe Dincă, din care să reiasă dacă acesta este apt sexual. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat, în fața DIICOT, că familia crede, în urma analizării probelor, că altcineva a fost în casa lui Dincă atunci când copila era sechestrată.

  Citeste si: Adevarata relaţie de rudenie dintre Alexandru Cumpănaşu şi Alexandra Măceşanu. Abia acum s-a aflat!

  Alexandru Cumpănașu. ”Noi nu credem că Dincă este ucigașul Alexandrei. Mai mult, credem că există șanse mari să fie în viață. Am solicitat și o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat și alte persoane și că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”, a spus Cumpănașu.

  Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, chemați de urgență la DIICOT

  Alexandru Cumpănașu a mai spus că au fost depuse și alte solicitări la DIICOT, între care cele de audiere a unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre două dintre ele existând informații că ar fi participat împreună cu Dincă la violuri petrecute în Caracal.

  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Te-ar putea interesa si