Arată impecabil și este de o delicatețe aparte! Dar puțini sunt cei care știu că în ciuda siluetei de model, Alexia Eram este "îndrăgostită" de dulciuri. Pentru fiica Andreei Esca, sărbătoarea Paștelui este ocazia perfecta să se bucure de deserturi exclusiviste. Tânără sărbătorește Paștele pe ambele rituri: ortodox și catolic.
Alexia se bucură de sărbătoarea Paștelui la dublu. Fata a sărbătorit weekend-ul trecut Paștele catolic, alături de părinți, iar acum se pregătește să sărbătorească și pe stil ortodox, alături de iubitul ei și familia acestuia. Pregătirile sunt aproape gata, iar tânăra are o mare responsabilitate: să asigure desertul pentru masa de Paște, așa cum a făcut și cu părinții ei.
Alexia Eram sărbătorește Învierea Domnului de două ori
Alexia Eram: ”Acum, pentru Paștele ortodox o să fac același lucru. O să plec la familia lui Mario și pentru fiecare o să aleg un biscuit și eclere.”
Pentru a satisface gusturile pretențioase, Alexia apelează la un laborator exclusivit de deserturi. Și asta, pentru că își dorește nu doar aromele și gusturile desăvârșite, ci și forme amuzante sau sugestive, în ton cu sărbătoarea.
Alexia Eram: ”Trebuie să fie totul organizat, să am prăjiturile în aceeași culoare cu masa și da, tot timpul trebuie să am organizare.”
Desertul ales de Alexia va fi, însă, încununarea unei mese de sărbătoare atent organizate, din care nu lipsesc preparatele tradiționale.
Daniela Mireanu, reporter Kanal D: ”Ce nu lipsește niciodată de pe masa de Paște?”
Alexia Eram: ”Cozonacul, evident și mielul. Mielul cu cartofi și salată.”
Imediat după zilele de Paște, Alexia Eram va pleca într-o vacanță în Franța, la bunicii săi.