VIDEO - Aliata fraților Tate, fosta polițistă, a fost trântită la pământ când a vrut să dea un bilet reporterilor

Luana Radu, aliata fraților Tate a fost adusă din nou la DIICOT. Aici, fosta polițistă a vrut să dea un bilet reporterilor, însă, polițiștii au oprit-o și au trântit-o la pământ.

Author: Maria Stiuca vineri 03 februarie 2023 , 12:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fosta polițistă acuzată în dosarul fraților Tate, Luana Radu, a fost adusă din nou la sediul DIICOT.

Polițiștii au trântit-o la pământ când inculpata a vrut să dea un bilet reporterilor.

Fosta polițistă, aliata fraților Tate- trântită la pământ

Luana Radu a fost adusă la audieri la sediul DIICOT din nou. Fosta polițistă a vrut să transmită anumite informații reporterilor printr-un bilet, însă, polițiștii s-au sesizat imediat și au trântit-o la pământ pentru a nu-și duce la capăt gestul.

Aceasta a aruncat biletul pe jos, în cele, din urmă, însă, a fost recuperat de unul dintre polițiști.

Luana Radu a fost adusă la DIICOT pentru percheziții informatice, însă, polițiștii au parcat mașina de poliție în fața intrării din sediu, ceea ce nu s-a întâmplat în trecut.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Citește și: Cum erau pedepsite tinerele care nu produceau bani pentru frații Tate pe site-urile pentru adulți

Ultimele detalii din ancheta fraților Tate: două dintre expertizele psihologice ale victimelor au fost depuse la dosar

Două dintre presupusele victime din dosarul frații Tate au fost supuse unor expertize psihologice. Rezultatele au fost depuse la dosar.

Magistrații au decis definitiv prelungirea mandatelor de arestare pe numele celor patru inculpaţi din  dosarul Tate.

„De asemenea, şi «rapoartele de expertiză extrajudiciare» efectuate cu privire la persoanele vătămate.... şi...... sunt mijloace de probă, în sensul dispoziţiilor art. 97 alin. 1 lit. e C.pr.pen., respectiv înscrisuri, care emană de la un psiholog clinician specialist în expertiză psihologică aplicată în justiţie”, se arată în încheierea de şedinţă a Curţii de apel Bucureşti.

Citește și:  Biletul primit de o reporteriță de la Tristan Tate. Motivul pentru care ei spun că sunt la închisoare

 „În acord cu judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa de fond, completul colegial de drepturi şi libertăţi apreciază că la acest moment incipient al cercetărilor nu se impune prezenţa inculpaţilor în stare de libertate, o asemenea soluţie putînd chiar avea efecte adverse asupra activităţii de urmărirepenală, urmând a fi audiate persoane care ar putea avea cunoştinţă de activităţile infracţionale, cu atât mai mult cu cât o parte din victime se află încă sub autoritatea şi controlul inculpaţilor şi în relaţii strânse cu inculpatele”, mai notează  Curtea de Apel Bucureşti.

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

Citeste si:  Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si:  Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si