Prefectul Capitalei Alin Stoica a vorbit despre protestele din București. Stoica a menționat că un partid politic și liderul acestuia se află în spatele manifestațiilor. Declarații a făcut și șeful Jandarmeriei, Ionel Stegăroiu. El s-a referit la violenţele din centrul Capitalei și a discutat despre ”aşa-zişii lideri informali ai protestelor”, fără a da nume, subliniind însă că la finalul investigaţiilor vor putea fi oferite mai multe detalii.

Citeste si: Cum se apără DSU împotriva criticilor privind restricțiile- FOTO. ”Sunt țări care aplică reguli mult mai dure decât noi”

„Aceste proteste au fost organizate de un anumit partid şi un lider al acelui partid”, a declarat prefectul Capiltalei Alin Stoica.

Prefectul Capitalei a vorbit și despre oamenii care au venit fără mască la protest. „Oamenii care nu respectă regulile, o minoritate, nu le respectă indiferent că vin sau nu la protest” şi a admis că este posibil să fie răspândit mai mult virusul.
”Facem apel la conformarea voluntară”, a afirmat prefectul.

Citeste si: Raed Arafat, despre restricții mai dure

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

alin stoica proteste capitală
Alin Stoica - despre proteste.[Sursa foto: digi.24]

Ce a transmis șeful Jandarmeriei Ion Stegăroiu

Șeful Jandarmeriei Ion Stegăroiu a discutat despre violențele din cadrul protestului. „Vizionăm înregistrările video de la Piaţa Unirii pentru a stabili implicarea celor care au fost la locul evenimentului”.
El s-a referit la ”aşa-zişii lideri informali ai protestelor.”

Citeste si: Florin Cîțu, anunț pentru toți protestatarii: „Îi înţeleg pe români că după un an de pandemie au obosit”

La sfârșitul investigației, Ion Stegăroiu a transmis că va da mai multe detalii dacă este necesar. „Nu pot să dau nume, dar dacă va fi nevoie, putem da detalii după ce terminăm investigaţia”, a zis oficialul.

Șeful Jandarmeriei a afirmat că autorităţile nu deţin pentru moment informaţii legate de caracterul spontan sau premeditat al manifestaţiilor.
El a declarat că nu există o cifră exactă a numărului de participanţi, estimându-l la peste 1.500 de persoane.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: Declarația șocantă a tinerei care și-a văzut tatăl ucis în sectorul 6 din Capitală pentru a o apăra: ”Tata a venit acolo, au fugit după el şi până la urmă l-au prins”- radioimpuls.ro

Citeste si: Raed Arafat a anunțat când se vor ridica restricțiile! Valul trei al pandemiei va fi ultimul prag cu măsuri pentru români. Ce trebuie să știe toți românii

„Avem permanent dispozitive în Bucureşti pe care le mutăm la nevoile operative care apar. Suntem pregătiţi şi pentru seara asta. Nu merge la misiuni cu scopul de a provoca sau incita la anumite acte de violenţă, mergem acolo pentru siguranţa participanţilor”, a

declarat şeful Jandarmeriei Capitalei.

Ion Stegăroiu a făcut declarații și despre protestatarul ridicat de jandarmi la Universitate. El a menționat că bărbat nu a dorit să se legitimeze, nu purta mască şi e cercetat pentru ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si