"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu, inainte de sedinta conducerii PNL, potrivit Agerpres.

Totodata, Alina Gorghiu a precizat ca Dacian Ciolos isi va respecta angajamentele si nu se va inscrie in niciun partid politic pana la finalizarea mandatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu.

Gorghiu a explicat ca nu exista niciun impediment din punctul de vedere al Statutului PNL pentru a desemna o persoana care nu este membra a partidului si ca deocamdata nu au fost discutii cu privire la implicarea lui Ciolos in campania electorala.

"Singura premisa de la care am pornit si noi si domnia sa a fost aceea de a respecta platforma 'România 100', impreuna cu programul de guvernare al PNL.

Câta vreme cele doua sunt perfect compatibile si regasiti acele principii corecte ca stau la baza programului de guvernare toata lumea a fost multumita si impacata", a afirmat presedintele PNL.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si