Alina Gorghiu: "Voi propune in BPN ca Dacian Ciolos sa fie candidatul PNL pentru postul de premier"

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca va propune in Biroul Politic National ca Dacian Ciolos sa fie candidatul partidului pentru postul de premier si ca Ciolos si-a dat acceptul pentru aceasta propunere.

A.C., luni 24 octombrie 2016 , 14:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu, inainte de sedinta conducerii PNL, potrivit Agerpres.

Totodata, Alina Gorghiu a precizat ca Dacian Ciolos isi va respecta angajamentele si nu se va inscrie in niciun partid politic pana la finalizarea mandatului.

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul. Procedura este, conform statutului, nefinalizata astazi pentru ca un Consiliu National trebuie sa formalizeze decizia din BPN", a spus Gorghiu.

Gorghiu a explicat ca nu exista niciun impediment din punctul de vedere al Statutului PNL pentru a desemna o persoana care nu este membra a partidului si ca deocamdata nu au fost discutii cu privire la implicarea lui Ciolos in campania electorala.

"Singura premisa de la care am pornit si noi si domnia sa a fost aceea de a respecta platforma 'România 100', impreuna cu programul de guvernare al PNL. Câta vreme cele doua sunt perfect compatibile si regasiti acele principii corecte ca stau la baza programului de guvernare toata lumea a fost multumita si impacata", a afirmat presedintele PNL.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si