Alte 207 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână

Alte 207 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 19 judeţe şi în Bucureşti, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17.340, din care 64 de decese.

A.N.C, sâmbătă 15 iunie 2019 , 12:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 14 iunie este 17.340, din care 64 de decese.

Citeste si: Interdicţie de circulaţie pentru camioane pe A2, DN 7 şi DN 39, în perioada Rusaliilor

Citeste si: Dezactivarea pilotului automat de către un trăsnet şi erori de pilotaj, la originea accidentului aerian de la Moscova

Citeste si: Vreme caldă şi disconfort termic ridicat, până duminică seară! Cod galben de ploi şi furtuni, în Moldova, Muntenia, local în Dobrogea, Oltenia, Crişana, Maramureş şi la munte

În perioada 10-14 iunie, au fost raportate încă 207 cazuri nou confirmate în 19 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, în Suceava au fost raportate 67 de cazuri, în Neamţ - 42, în Sălaj - 19, în Harghita - 16, în Bacău şi Bihor - câte 12, în Iaşi - şase, în Dolj - cinci, în Braşov, Constanţa, Bucureşti şi Teleorman - câte patru, în Maramureş - trei, în Argeş şi Galaţi - câte două, iar în Buzău, Cluj, Ialomiţa, Mehedinţi şi Tulcea - câte un caz.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si