Alte trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus. Bilanţul a ajuns la 72

Alte trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anunţate marţi după-amiază, bilanţul ajungând la 72.

M.A., marți 31 martie 2020 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O femeie de 60 de ani din judeţul Ialomiţa a decedat marţi. Avea insuficienţă renală cronică, dializată, cu hipertensiune si hepatită cronică cu virus B. Debutul bolii a fost în 23 martie, cu febră, frison, cefalee, a fost internată în 25 martie  în Secţia Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia.

I s-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26 martie, rezultat pozitiv în data de 28 martie, femeiea decedând în 31 martie. Nu a avut istoric de călătorie şi nici contact recunoscut cu caz confirmat.

Citeste si: Cât timp supraviețuiește Covid-19 pe talpa încălțămintei! Avertismentul medicilor

Un alt deces este al unei femei de 53 de ani, din judeţul Hunedoara, internată în data de 17 martie la Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Ea a avut contact cu cazuri confirmate cu COVID-19,  motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie şi a decedat în 29 martie.

Citeste si: Avertisment pentru părinți în plină epidemie de coronavirus. Atenție la simptomele copiilor

Un bărbat de 65 ani din judeţul Hunedoara a decedat marţi, el fiind internat în 25 martie în Spitalul de Boli Infecţioase Deva şi transferat în ATI în data de 26 martie. Diagnosticul i-a fost confirmat în aceeaşi dată. El avea hipertensiune.

Citeste si: Cum se traduce ”coronavirus” în limbajul mimico-gestual? Ne arată Bogdan Anicescu, cel care interpretează pentru surdo-muți mesajele autorităților

Bărbatul nu avea istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si