O filmare face furori în mediul online. Un individ, care a făcut accident, a ajuns la Poliție și a agresat un jurnalist. Șoferul a fost întrebat dacă a consumat alcool, însă el a declarat că a băut băut Schweppes, dar reacția a fost una violentă verbal și fizic.

Citeste si: Un martor la accident, cautat de politie

Imaginile din video sunt virale pe rețelele de socializare. Filmarea este făcută la secția de poliție, acolo unde personaj principal e un bărbat care a fost dus la audieri, după ce a făcut accident. Nu se știe dacă filmarea e una actuală sau din trecut, însă abia acum a devenit cunoscută și accesată de toată lumea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

La poliție a ajuns și presa, iar un jurnalist l-a întrebat pe bărbat dacă a consumat băuturi alcoolice la volan, însă răspunsul pe care șoferul l-a dat a fost unul amuzant, dar totodată agresiv verbal. Bărbatul a transmis că a consumat suc, după care l-a lovit pe jurnalist și pe cameramanul care surprinderea imaginile de la fața locului.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului

„Am băut Schweppes cu mă-ta”, a fost răspunsul bărbatului la întrebarea jurnalistului.

Oamenii legii au intervenit în scandal

Polițiștii au încercat să calmeze spiritele, însă fără rezultat. Șoferul a continuat să fie ironic la adresa organelor legii, spunându-i unui agent că poate să-i ia șapca de polițist și că nu îi e teamă de el.

„Îți iau șapca. Vrei să-ți iau șapca, pe stânga sau pe dreapta?”, i-a spus bărbatul polițistului care a intervenit.

Citeste si: Schimbarea Codului rutier, aprobat de Guvern. Apar noi sancțiuni pentru șoferi

Clipul video viral a fost postat pe mai multe canale de YouTube, iar peste tot filmarea a ajuns să primească zeci de mii de vizualizări, comentarii care mai de care, iar imaginile au fost distribuite peste tot de către urmăritori.

Citeste si: Închisoare până la șapte ani dacă refuzi încorporarea în armată! Ce categorie de vârstă este cea vizată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si