"Am intretinut noi relatii intime cu ea, decat vreun nebun..." Ce i-au facut acesti parinti fiicei de 12 ani e greu de descris in cuvinte
Social

"Am intretinut noi relatii intime cu ea, decat vreun nebun..." Ce i-au facut acesti parinti fiicei de 12 ani e greu de descris in cuvinte

A.S.
18 ian 2018

Parintii unei fetite in varsta de 13 ani au fost arestati dupa ce au iesit la iveala monstruoazitatile la care si-au supus fiica in ultimul an. Acestia au violat-o in repetate randuri, dar considera acest lucru ceva normal, "o pregatire pentru viata de adult".

Doi soti din Rusia, ambii in varsta de 35 de ani, au fost arestati si risca pana la 20 de ani de inchisoare pentru ca si-au violat si suspus fiica de numai 12 ani la perversiuni sexuale greu de descris in cuvinte.

Citeste si: "Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice. Ce a urmat apoi este infiorator

Totul a iesit la iveala dupa un control la medicul ginecolog, deoarece fetita avea probleme cu menstruatia. Medicul a avut un soc atunci cand a vazut ca aceasta nu mai era virgina si a intrebat-o ce s-a intamplat. Atunci, copila a izbucnit in lacrimi si i-a povestit medicului ca mama si tatal ei o abuzeaza sexual inca din decembrie 2016.

Medicul a anuntat imediat la politia, iar ceio soi soti au fost arestati.

In timpul procesului acestia acestia au facut un scandal monstru si au invocat drepturile parintesti pe care le au asupra fetitei. Ei nu au acceptat ca au pierdut custodia ei si ca altcineva le va creste de acum fiica.

Citeste si: "E sange in toata scoala!" 8 elevi si o profesoara au fost macelariti

In mod surprinzator, acestia locuiam impreuna cu bunica si strabunica materna, dar femeile sustin ca nu stiau ce fac cei doi soti in dormitor.
In cele din urma, mama a recunoscut ca "fiica ei a fost facuta pentru a intretine relatii sexuale in trei" si ca faptul ca au intretinut ei relatii intime cu ea a fost un lucru extraordinar, o initiere in viata de adult.

"Am intretinut noi relatii intime cu ea si a fost mult mai bine decat sa faca asta cu vreun nebun..."
Parintii pedofili urmeaza acum sa fie condamnati pentru faptele sale, relateaza Metro.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook