Moartea sotilor Anda si Bogdan Maleon din Iasi este in continuare anchetata, dupa ce cei doi au fost gasiti fara suflare, spanzurati, in mansarda casei lor.
Cuplul nu avea copii si aveau amandoi o educatie aleasa. Bogdan Maleon era directorul Bibliotecii Central Universitare din Iasi.

Pana acum s-a vehiculat faptul ca mariajul celor doi nu era unul fericit, iar postarile Andei Maleon de pe Facebook par sa sprijine aceasta teorie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia era extrem de activa pe reteaua de socializare, impartasind cu prietenii ganduri si fotografii din vacante, insa in niciuna din postari nu era mentionat sotul ei. Mai mult, femeia obisnuia sa calatoreasca si cu prietenele ei, in afara tarii.

Totodata, multe din glumele si cuvantarile pe care Anda Maleon le facea pe Facebook aveau legatura cu ideea de mariaj si sot perfect, lucruri pe care femeia le ironiza adeseori.

"Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului meu ca maintorc la 12 noaptea.

Orele treceau, noi ne simteam bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am indreptat spre casa, beata crita, noteaza cei de la wowbiz.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si