Ambulanța neagră care fură copii a ajuns în Italia! Românii din diaspora au exportat cel mai teribil mit urban în țările din Uniunea Europeană

Ambulanța neagră care fură copii a ajuns în Italia, iar românii din Peninsulă sunt extrem de speriați.

Radu Constantin, miercuri 18 septembrie 2019 , 23:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

România nu exportă doar forță de muncă în țările Uniunii Europene ci și mituri urbane de tipul ”ambulanța neagră”. Pentru început, teribilul automobil care provoacă panică în rândul părinților a ajuns în Italia însă are șanse să ajungă și în alte țări din Europa.

Citeste si: "Ambulanta neagra" face victime! Patru oameni au fost linsati de satenii furiosi, pentru ca ar fi rapit copii ca sa le fure organele. Oamenii au fost arsi de vii

În ultimele zile, românii din Diaspora au transmis mesaje disparet către rudele lor din țară susținând că ”ambulanța neagră” vor să le fure copiii.

”M-a sunat soră-mea din Italia acum, zicând îngrijorată că aseară a trecut o mașină cu geamuri fumurii vrând să răpească două fetițe de 10 ani. Nu au reușit, din fericire. Ținieți-vă copiii strâns aproape!!! Pedofilia și traficul de organe vor fi legalizate rând pe rând în toate statele membre  U.E. prin urmare sunteți singuri în a vă proteja copiii. Nu vă mai ajută nimeni”, a scris o femeie pe contul ei de socializare.

Ambulanța neagră sperie românii de câteva decenii

”Ambulanța neagră care fură copii” reprezintă un mit urban care apare în orașele din România în mod regulat, la distanță de câțiva ani. Existența ei nu a fost niciodată confirmată nici de poliție și nici de familiile posibilelor victime.

În urmă cu un an, o scriitoare a fost aproape să fie linșată în zona ”Gara de Nord” acolo unde ajunsese cu ”Ambulanța pentru literatură”, o inițiativă prin care aceasta încerca să convingă românii să citească mai mult.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si