Un tânăr a primit o amendă după ce a dat muzica la maxim la un priveghi. Ce sumă este acesta nevoit să plătească pentru că a tulburat liniștea publică. Ce a mărturisit purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Citește si: Ce a pățit un adolescent forțat să bea o sticlă de vodka și 2 litri de bere. "A orbit, e o legumă"

Bărbatul nu a ținut cont de nimic și a dat muzică extrem de tare.

Caz revoltător la Timișoara

Potrivit primelor informații, bărbatul a organizat un priveghi, unde au participat aproximativ 100 de persoane. Acesta a fost amendat cu suma de 1.500 de lei inițial, iar acum cu încă 3.000 de lei.

Românul a dat muzica la maxim în noaptea de miercuri spre joi, tulburând liniștea vecinilor. Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin, a anunțat că oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 22.30 cu privire la cele întâmplate pe strada Progresul din Timișoara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Amenzi pentru actele expirate

El era deja în atenția polițiștilor pentru deranjarea liniștii publice, iar în cele din urmă, pentru că a dat muzica la maxim la priveghi, acesta este nevoit să plătească suma de 4.500 de lei în total.

Citește si: VIDEO- Agent de la Poliția Locală, imobilizare demnă de cascadorii râsului. Acesta a căzut peste o bunică care încerca să își apere nepotul

„La faţa locului, s-a constatat că avea loc un priveghi, la care participau aproximativ 100 de persoane şi la care familia a pus muzică, deranjând astfel locuitorii din cartier, zgomotul produs fiind peste limita decibelilor admiși. Organizatorul a fost sancționat cu 1.500 lei, conform legii. Două ore mai târziu, polițiștii locali au revenit la locație, deoarece s-a semnalat că muzica a fost dată din nou mai tare, producând disconfort vecinilor. S-a luat din nou măsura sancționării contravenţionale, de această dată cu 3.000 de lei", a declarat Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timișoara.

Dacă în general, oamenii merg la priveghi și stau într-o atmosferă liniștită, bărbatul din Timișoara a ales să aibă o nouă abordare.

Citește si: Noua taxă de poluare în Capitală! Cât trebuie să plătești în funcție de vechimea mașinii tale. Riști amenzi de până la 5.000 de lei dacă nu achiți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si