Ana Maria Ciobanu, absolventa a Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Barlad, s-a dus pe 4 iunie la spitalul din Barlad, cu dureri ingrozitoare de cap si stare acuta de voma. Medicii barladeni au consultat-o superficial si au ajuns la concluzia ca este o „alintatura”, de aceea au trimis-o acasa, dar cu o reteta in buzunar pentru a-si trata starile de voma!

Citeste si: Cum arata hotararea de divort a preotului Pomohaci, de acum 13 ani! Fosta sotie le-a spus judecatorilor ca barbatul nu si-a facut "datoria" fata de ea 3 ani

Dupa 15 zile, fata a ajuns din nou la spital, dar in stare mult mai grava, mai exact, in stop cardio-respirator. Abia atunci medicii au intrat in alerta si au incercat sa o salveze. A fost insa mult prea tarziu: Ana Maria Ciobanu a murit in mainile lor! Daca pe 4 iunie ar fi fost trimisa la Computerul Tomograf, medicii ar fi vazut ca Ana avea o tumora la creier, scrie Vremea Noua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf,

spunandu-i ca nu are nimic, se alinta ca e baiatul langa ea! Saraca fata mea! Nu i-au facut decat niste controale superficiale, s-au uitat in ochii ei, au controlat-o extern si i-au pus o perfuzie si o pastila sub limba! Atat! I-a spus o asistenta sau o doctorita ca este o alintatura, ca nu are nimic si ca poate merge linistita acasa, fara sa se mai alinte cu baiatul langa ea! I-au dat doar o reteta cu niste medicamente care nu i-au facut bine deloc.
Abia la autopsie i-au gasit o tumoare la creier! Cum adica? De ce n-au vazut ei semnele clare – starile de voma si durerile de cap, ca era ceva in neregula la capusorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea sanse! Cine stie? Cine imi aduce acum fata inapoi? Cine raspunde pentru ca nu au tratat-o asa cum trebuie? Era un copil, fara bani, nu le-a bagat nimic in buzunare si au tratat-o cu atata superficialitate incat imi vine sa-i blestem pe toti! Ei au oare copii?”
, a declarat, cu lacrimi in ochi, mama Anei-Maria pentru Vremea Noua.

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si