Ana Maria Stancu, mama care trebuie sa-si trimita copilul inapoi la tatal, condamnat pentru violenta, in Portugalia: "Nu stiu ce sa fac"

Ana Maria Stancu acuza autoritatile romane ca o obliga sa-si trimita copilul in Portugalia, la tatal condamnat pentru violenta domestica.

duminică 22 mai 2016 , 17:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O romanca reclama judecatorii de la noi ca o obliga sa-si trimita copilul la tatal lui, condamnat pentru violenta domestica, in Portugalia.

”S-a ajuns la violenţă fizică după ce Rafael, fiul meu, s-a născut. Am apelat la o asociaţie din Portugalia care m-a ajutat să mă despart de fostul soţ. A fost acuzat şi condamnat de violenţă domestică. Autorităţile române nu au ţinut seama de acest lucru. Înainte de divorţ îmi zicea că nu există decât două posibilităţi: să mă arunc pe geam sau să iau pastile. Nu ştiu ce se va întâmpla, sunt într-un moment în care nu pot lua nicio decizie”, a povestit Ana Maria Stancu la Realitatea TV.

Un caz asemanator ca cel al Anei Maria Stancu este cel al Anamariei Nedelcu, care este acuzata de rapire, dupa ce a fugit de sotul ei din Canada in Romania, cu copilul lor minor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si