Anamaria Ferentz, primele declarații despre moartea lui Marcel Toader: ”A fost una dintre cele mai frumoase relaţii pe care le-am avut”

Anamaria Ferentz a oferit primele declarații după moartea fostului ei soț, Marcel Toader.

R.B., marți 20 august 2019 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Bineînţeles că am aflat imediat despre Marcel, pentru că a început telefonul să sune. Noroc că eu noaptea am telefonul pe modul silenţios, dar am văzut multe apeluri pierdute de la numere din România, de la presă, multe mesaje care mă anunţau… Vestea a fost şocantă, pentru că nu te aştepţi ca un om aşa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu ştiu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui şi de aceea normal că mi-a părut şi-mi pare foarte rău.

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, mesaj dureros: "De ce mă tot pune la încercare viața?"

Condoleanţe familiei! Cred că pentru ei este îngrozitor. Nu vreau să-mi închipui cum e să treci prin astfel de tragedie. Ştiu cum e să-ţi pierzi o persoană extrem de dragă, dar să-ţi îngropi copilul, respectiv, unul dintre părinţi e teribil. Dumnezeul să-l odihnească în pace! Îmi pare rău pentru familia lui. Condoleanţe!”, a declarat Anamaria Ferentz pentru okmagazine.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si