Anamaria Preda și Nicușor Iordan, război pe Facebook! ”Tată, pe unii i-ai scos din foame și ei și-au bătut joc de mine”

Nicușor Iordan și fiica lui Aurelian Preda se războiesc în declarații, în ziua în care se împlinesc 2 ani și 10 luni de la moartea cântărețului.

Author: Radu Constantin luni 29 iulie 2019 , 14:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicușor Iordan a fost la mormântul lui Aurelian Preda, în ziua în care s-au împlinit 2 ani și 10 luni de la moartea acestuia. El a postat pe pagina de socializare două imagini de la Drevent și un mesaj care pare să facă trimitere la războiul pe care-l are cu Anamaria Preda, după ce aceasta i-a

făcut plângere pentru abuz sexual.   

”Frate drag Aurelian Ion Preda, astăzi s-au împlinit 34 de luni de când ești în împărăția Tatălui nostru, acolo unde nu există durere, întristare și suspin. Ferice de tine OM ales, chiar dacă acum, când privești ce-i în urma ta te întristezi văzând că persoane pe care le-ai considerat apropiate, în loc să te apere de atâtea răutăți, se fac "că plouă". Bunul Dumnezeu sa te odihnească-n pace!”, a scris Nicușor Iordan.

Anamaria, fiica adoptică a lui Aurelian Preda a răspuns tot printr-o postare, mult mai lungă și mult mai dură, zece ore mai târziu.

Anamaria Preda: ”Deja am pierdut tot”

”Tatăl meu scump, ai împlinit 34 de luni de când ai trecut în neființă, în corul îngerilor acolo unde Dumnezeu și-a dorit să fi. Îmi lipsești cu totul, îmi lipsești tu ca tată, prieten, sfătuitor, profesor, artist și OM! OM cum puțini sunt și au fost vreodată în viața ta. Sunt convinsă că știi tot ceea ce se întâmplă aici, printre noi însă sunt convinsă că știi tot, cu adevărat nu așa cum se fac toți că știu. Indiferent de cât de mult am suferit de când m-am născut și până în prezent și de cât voi suferi în viitor, știu că am avut și voi avea un înger care să mă apere și să îmi facă dreptate, dreptate prin ADEVĂR. Știu dragă tati că mulți au încercat să fie ca tine, dar atunci când afișezi lumii ce tu nu ești și te ascunzi după icoane nu ai cum să fii un om așa cum erai și vei rămâne tu. Tu să fii liniștit, că eu nu mă voi lăsa pentru nimic în lume până adevarul nu se va afla, de la începutul vieții mele și până la sfârșit. Oricât de multe pietre mă lovesc, primite de oameni străini sau de cei pe care îi considerai frați, nu voi ezita niciodată să spun adevărul, iar când adevărul se va dovedi, mulți luptători vor lăsa pietrele și armele jos. Sunt puțini care vor înțelege mesajul meu iar atunci când adevărul se va afla nimic nu voi mai pierde, căci deja am pierdut tot! Tu cunoști cel mai bine cine cu adevărat nu te-a uitat și te iubește necondiționat și anume publicul tău care te-a prețuit și te-a respectat și în continuare o face. Dar și familia ta, pe care lumea o judecă dar tu ai iubit-o și o iubești și care Îl are pe Dumnezeu aproape; nu cei ce își fac imagine și bani pentru că i-ai scos din foame și și-au bătut joc de mine atunci când tu ai dispărut fizic. Dar nu-i nimic tati, toate au început dar și un sfârșit iar tu m-ai învățat să fiu puternică și să lupt pentru dreptate și să mă rog la Dumnezeu și pentru cei fără iubire față de El, ceea ce voi face necondiționat! Te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Anamaria Preda.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si