Anamaria Prodan uimește din nou. Un tânăr cunoscut în mediul online, pe nume Romario Luan, s-a fotografiat alături de impresara sexy chiar de Crăciun. Cei doi le-au transmis internauților: „Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare. Romario este din Botoșani, dar trăiește în București.

Citeste si: Cu cine a înșelat-o Reghe pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

Anamaria Prodan are o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri în privința divorțului care a zguduit showbizul românesc. Impresara afirmă că Reghe este șantajat de Corina Caciuc. Ea spune că acest lucru s-a întâmplat și în ziua în care și-au reînoit jurămintele, motiv pentru care bărbatul s-a făcut nevăzut de la petrecere.

Citeste si: Anamaria Prodan lansează un atac dur către fosta soție și către actuala iubită a lui Reghecampf: „Cât de mare e disperarea și frustrarea”

Anamaria a mărturisit că Reghe este jucat pe degete și telecomandat de amantă. „De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce

direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine. I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara la Antena Stars.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO|Primele poze cu Reghe și presupusa amantă

Ea a făcut declarații incendiare. „Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara „Gură de Aur” are acces la mailul lui! Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

anamaria prodan și romario luan

Impresara Anamaria Prodan.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Prodanca susține că îi acordă divorțul lui Reghecampf doar dacă îi va da înapoi tot ce i-a luat. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1.000 de vieți! Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de patru miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea.

Amețeau când le citeau! Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si