Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, departe de casă: „Am plâns și am slăbit!”

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” este acum departe de casă. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a făcut afirmații emoționante din Italia.

G.B., luni 29 iunie 2020 , 16:21

andra volos a slăbit
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos a slăbit. Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, departe de casă: „Am plâns și am slăbit!”. Tânăra se află acum în vacanță la mama ei, în Italia. Focoasa brunetă a spus că îi este foarte greu și a plâns mult, deoarece i-a fost greu să se despartă de cățelușa ei, dar și de prietena ei Melisa.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, departe de casă: „Am plâns și am slăbit!”

andra volos a slăbit

Andra Volos a slăbit. „Merg nemachiată în Italia, am plâns că am lăsat-o pe Pomitta, dar și să mă despart de Melisa. Accesoriul potrivit în aceste momente sunt ochelarii de soare. Nu am mai văzut-o pe mama din noiembrie. O să vin acasă, în România, peste o lună, două, trei sau cinci.”a spus Andra Volos de la „Puterea Dragostei”.

Andra Volos a slăbit. Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, relaxare totală la plajă

Andra Volos a slăbit. Citeste si: Nelson Mondialu: "Dați-o afară pe Eliza!"

Andra Volos a slăbit. Citeste si: S-a aflat adevărul despre părinții lui Jador de la Puterea Dragostei

Andra Volos a slăbit. Andra Volos a menționat că îi va fi greu fără cățelușa ei, deoarece ea dormea tot timpul în dreapta ei. „Poate mă întâlnesc cu Bogdan la aeroport, mă așteaptă cu flori...”, a adăugat Andra.

andra volos a slăbit

Andra Volos a slăbit. Andra Volos a vorbit și despre relația din prezent pe care o are cu Bogdan Mocanu: „Cu siguranță, vă întrebați dacă Bogdan Mocanu și-a luat rămas bun de la mine...nu, nu a făcut-o. După atâta timp, chiar dacă nu am vorbit în ultimele zile...știa că plec. Credeam că vine în aeroport, mă uitam în stânga, în dreapta, să văd dacă vine. Dacă eram în locul lui, făceam gestul ăsta să vin. Dacă el pleca undeva, eu îmi luam la revedere. Eu sunt mai sufletistă. Să mai închidem un ochi, să mai deschidem. I-am făcut surpriză și de ziua lui...Am alte persoane mai importante care mă așteaptă și care mă iubesc.”

andra volos a slăbit

Andra Volos a slăbit. Andra Volos se află acum în Italia, la mama ei care este stabilită acolo. Bruneta a menționat că va sta căteva luni bune în Portofino.

Andra Volos a slăbit. Citeste si: Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si