Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”

Andra Voloș a făcut un clip video în care explică care era relația dintre ea și Bogdan Mocanu, ce planuri de viitor aveau împreună, dar și cum se simte după ce marea ei iubire a înșelat-o.

Author: G.B. joi 14 mai 2020 , 17:27

andra voloș dă replica
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Voloș dă replica. Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”.

Tânăra a făcut un clip video în care explică tot ce se întâmplă între ea și Bogdan Mocanu. Fata susține că Jador nu este prietenul lui Bogdan.

andra voloș dă replica

Andra Voloș dă replica. „Niciodată nu l-am crezut prietenul lui. În emisiuni, m-am certat cu el, am sărit la bătaie. El tot timpul s-a băgat în relația noastră. Tot timpul venea la noi în casă, eu îi făceam de mâncare acestui băiat, iar el îi spunea lui Bogdan că avea vremuri bune când era singur, nu cu mine. Tot timpul a fost gelos pe relație. Să știți că nu e un prieten.
Un prieten nu te filmează când ești în cel mai rău stadiu, nu își bate joc de tine. Dacă era un prieten adevărat, nu le chema pe acele fete. Or să fie fericiți, sunt tineri! Nu țin ură pe jador, pe Bia sau pe Bogdan. Îi respect pe părinții lui Bogdan, mi-au zis că sunt lângă mine. O să-i respect toată viața, pentru că ei m-au făcut să mă simt fata lor.”
a declarat Andra Voloș de la „Puterea Dragostei”.

andra voloș dă replica

Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”

Andra Voloș dă replica. Andra de la „Puterea Dragostei” a transmis că ea se află acum la prietena ei Melisa. Fosta concurentă a menționat că se mutase la ea pentru că avea neînțelegeri cu Bogdan, așa că el a mers la Jador, însă tot țineau legătura prin mesaje. În acest timp, Jador și Bogdan au mers la o pensiune alături de Bia, fostă concurentă a emisiunii de la Kanal D, și prietena ei, Isabela. Gesturile lor tandre au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Andra Voloș dă replica. Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

Andra Voloș dă replica. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările făcute publice de Sergio: „Or să plătească amândoi!”

Andra Voloș dă replica. Citeste si: Surpriză în emisiunea Puterea Dragostei! Pe cine a pus ochii Maria, "noua" concurentă

Andra Voloș dă replica. „Eu cred că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Dacă aș trece pe aceste momente, s-ar mai repeta. Sunt dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație. Sper că el e bine. Aveam încredere în el 100%! Bia a venit la mine acasă cu Andreea Pirui, am fost o doamnă cu ele. Am fost foarte drăguță. Ne certam din gelozii, din cauza stilului meu. Zicea că mă îmbrac obscen, nu era sigur pe el și pe relația noastră...Mi-am rupt unghia de nervi. Am aflat de trădarea lui, de pe internet, de pe grupuri. Am aflat de vlog-ul Reei și Tina. A mers la pensiune cu una...știm cu toții cine este aceea fetiță. Nu pot să cred că m-a vândut pentru asemenea persoană. Nu vreau să o judec pe Bia, nu știu dacă a fost înscenare. E vina lui, pentru că a fost acolo. E job-ul ei ăsta. Doar Dumnezeu o poate judeca, nu vreau să o jignesc. M-am simțit cea mai siongură femeie de pe pământ. Încă sufăr. Am vrut să mă omor. Era singurul pe care-l iubeam. Ne-am gândit la o familie, la o afacere. M-am schimbat total pentru relația noastră. Haine, anturaje tot. Bogdan ești un suflet bun. Există karma, tu m-ai învățat...” s-a confensat Andra Voloș, fanilor ei.

andra voloș dă replica

Andra Voloș dă replica. Focoasa brunetă a încheiat clipul video prin a spune: „Îi doresc binele. Nu e niciun show. 100% sigură că nu pot să trec peste asta. Eu o să fiu tare. Îmi văd de viața mea. Sunt sigură că îmi sunteți alături. Trec printr-un moment foarte greu. Vreau ca Bogdan să nu mai mă caute. Să-mi mulțumească Jador că nu am vorbit pentru că sunt o doamnă. Știe el...Eu o să fiu super tare. Mai sunt câteva zile și o să plec la mama. Cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi pot urma visele. Bia dute cât mai sus pe job-ul tău! Bine că m-am trezit acum. Mai bine acum decât după ce îmi întemeiam o familie.”.  

andra voloș dă replica

Andra Voloș dă replica. Citeste si: Andreea Pirui si Berna, in razboi! Ce schimb dur de replici au avut astazi

andra voloș dă replica


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si