Andra Volos a trecut printr-o operație la nivelul nasului, de curând. Fosta concurentă a show-ului matrimonial a declarat că această operație nu este un moft, ci avea probleme de când era mică. Tot timpul alături de ea s-a aflat Andreea Ardelean, prietena ei cea mai bună. Deea de la „Puterea Dragostei” va apela și ea la medicul estetician pentru că își va pune silicoane după Paște.

Citeste si: Deea de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba după despărțirea de Ricardo. Ce intervenții chirurgicale își va face șatena

„Dacă-ți pui story cu filtru zice lumea că îmi e rușine cu fața mea, că e oribilă. Dacă îmi pun cu filtru că unde e operația, că v-am mințit, că nu am vânătăi. Poftim, chiar m-am operat. Ce e tăietura asta? Ce asta? E o minciună?”, a zis Andra Volos.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am făcut două teste COVID-19!”

Andra Volos nu are voie să mai meargă la sala de fitness

Volos încă se recuperează după operația suferită miercuri. Un prieten de al său și-a bandajat și el nasul pentru a fi mai aproape de durerea Andrei. „Degeaba, mă prefac eu că sunt bine. Îmi vine să mor. Nu mai pot! Urăsc senzația asta, urăsc. Cel puțin, dacă nu pot să fac sport în perioada asta după operație, am să încerc să mănânc cât mai sănătos.

Îmi e dor de antrenamente.”, a adăugat tânăra.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu. Cum au fost surprinși cei doi în zorii zilei

andra volos de la puterea dragostei operație la nas
Andra Volos - după operație.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii după o intervenție chirurgicală: „Îmi vine să mor"

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se simte bine după operație, ba chiar a mers la salon pentru a se coafa. Bruneta a menționat că vor mai urma și alte operații.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, mesaj îngrijorător, după operație: „Degeba mă prefac eu că sunt bine! Îmi vine să mor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si