Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința: „Aș vrea să plece...”

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința după despărțirea de Bogdan Mocanu. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D se află în vacanță în Italia, însă vechile sentimente nu îi dau pace.

G.B., miercuri 01 iulie 2020 , 16:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andra Volos se luptă cu suferința. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința după despărțirea de Mocanu: „Aș vrea să plece...”. Focoasa brunetă se află în Italia la mama ei, însă, nu se poate bucura pe deplin de vacanță. „Aș vrea să plece și sentimentele o dată cu oamenii care o fac...!” a spus Andra Volos.

andra volos se luptă cu suferința

andra volos se luptă cu suferința

Andra Volos se luptă cu suferința. Tânăra a declarat că trecuse peste infidelitatea lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, însă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. „Un bărbat adevărat nu iubește o mie de fete. Iubește o singură fată în o mie de moduri.” a adăugat Andra Volos de la „Puterea Dragostei”.

Andra Volos se luptă cu suferința. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, enervat la culme: ,,Mai sunt fan page-uri cu mine și cu Ana sau cu Roxana...”

Andra Volos se luptă cu suferința. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și Costi Ioniță

Andra Volos se luptă cu suferința. Citeste si: Secretul pe care nimeni nu îl ştie despre Ligi de la Puterea Dragostei

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința: „Aș vrea să plece...”

Andra Volos se luptă cu suferința. Bruneta a sperat până în ultima clipă că Bogdan Mocanu va veni după ea la aeroport: „M-am uitat în stânga și în dreapta, dar degeaba...credeam că vine să-și ia rămas bun...” a spus Andra Volos.

andra volos se luptă cu suferința

Andra Volos se luptă cu suferința. Relația dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu s-a răcit atunci când bărbatul a „călcat strâmb” și a mers la hotel alături de Bia de la „Puterea Dragostei”. Andra Volos a fost devastată și nu mai spera la împăcare. Cei doi au continuat să colaboreze pe plan profesional, iar lucrurile au luat o altă turnură. Rămâne de văzut dacă cei doi vor continua să formeze un cuplu în continuare.

andra volos se luptă cu suferința

Andra Volos se luptă cu suferința. Citeste si: Ce se întâmplă între Andreea Oprică și Andy după ce au ieșit din emisiune? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit totul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si