Andreea Bălan, la un PAS DE MOARTE! Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre artistă!

Problemele de sănătate ale Andreei Bălan au fost intens comentate în ultima perioadă, asta după ce artista a suferit complicații în timp ce a adus pe lume ce-l de-al doilea copil.

C.I.P., joi 21 martie 2019 , 15:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După nașterea cu probleme, Andreea a acuzat sângerări și a fost din nou operată de urgență. Oviciu Peneș, unul dintre cei mai apreciați medici din România, a dezvăluit că aceste complicații asemănătoare cu ale artistei pot duce la decesul pacientului.

Citeste si: A murit după o partidă intensă de sex! Ce s-a întâmplat în trupul unei tinere de 32 de ani i-a șocat chiar și pe medici

Ovidiu Penes

"Posibil să fi fost o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Hemoragia poate fi gravă în anumite situații, ar putea duce la deces. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că ar putea avea o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește. Pe de altă parte, în general oamenii care pierd foarte mult sânge, pot să dezvolte probleme de cogulare și alte boli asociate cum ar fi cele de ficat pot avea impact asupra coagulării sângelui. De aceea, chiar dacă a avut o sarcină care a mers foarte bine nu înseamnă că a doua oră să te culci pe o ureche, este bine să faci toate analizele, tot screeningul complet. ", a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.

Citeste si: Acțiunea ORIPILANTĂ a unui bărbat din Târgoviște a revoltat un cartier întreg! Ce a făcut în văzul lumii e REVOLTĂTOR! Polițiștii l-au amendat pe loc

Te-ar putea interesa si