În 2013, mai toate publicațiile și posturile tv autohtone au prezentat o știre conform căreia o doctoriță din Focșani a avut un incident în trafic cu un polițist care a oprit-o pentru control. Femeia a fost acuzată că a încercat să se sustragă de la control și i-a prins agentului mâna în centură! în fața instanței, medicul a declarat că polițistul a vrut de fapt s-o agreseze, ea fugind de frică!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Ulterior, presa a publicat diverse informații legate de dosarul medical al doctoriței, informații care nu o avantajau deloc pe femeie. Deranjată de faptul că informațiile publicate în presă i-au creat mari probleme pe plan personal și profesional, doctorița din Focșani a dat-o în judecată pe Andreea Esca, într-un dosar în care ca ”pârât” mai apare și Mihai Dedu, colegul acesteia.

După mai multe tergiversări, întinse de-a lungul anului 2018 și prima jumătate a acestui an, interval în care s-au recuzat judecători și s-au plătit taxe de timbru, Judecătoria Focșani a stabilit ca termen pentru prima pronunțare 13 noiembrie 2019.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si