Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”, intervenție chirurgicală de ultim moment

Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” trece printr-o intervenție chirurgicală de ultim moment. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a postat totul pe contul său oficial de Instagram.

G.B., miercuri 01 iulie 2020 , 16:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” intervenție chirurgicală de ultim moment. Tânărul trece prin momente dureroase în cabinetul doctorului stomatolog. Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” a fost surprins în cabinetul unei renumit dentist: „Cel mai frumos zâmbet!”.

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”: „Sunt narcisist!”

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Citeste si: Nelson Mondialu a fost amenințat: "Să se sesizeze poliția!"

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Citeste si: Ei sunt socrii Bernei de la ,,Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

Andy Adetu de la „Puterea Dragostei”, intervenție chirurgicală de ultim moment

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Bărbatul a apelat la una dintre cele mai frumoase doctorițe pentru a-și face albire dentară profesională. Atât Andy cât și tânăra doctoriță au postat fotografii în mediul online de după intervenție.

andy adetu intervenție chirurgicală

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. În prezent, Andy Adetu nu se mai află în casa „Puterea Dragostei”. Bărbatul a fost descalificat, în urmă cu câteva luni, alături de alți concurenți. Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” susține că nu are o relație în acest moment, iar mare parte din timp și-l alocă sălii de fitness și distracției alături de prieteni.

Andy Adetu - intervenție chirurgicală. Citeste si: Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-a întors la prima iubire: "Este viața mea"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si