Judeţul Brăila numără 24 de cazuri de coronavirus, fiind judeţul cu cele mai puţine îmbolnăviri

Potrivit primarului municipiului Brăila, Marian Dragomir, un angajat al Directiei de Strategii a fost confirmat cu coronavirus.

Citeste si: Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a infectat cu HIV un vecin, cu care a întreţinut relaţii sexuale

Edilul şef arată, într-o postare pe o reţea de socializare, că funcţionarul depistat pozitiv COVID 19 îşi desfăşura activitatea intr-o altă clădire a Primăriei Brăila, şi nu în sediul principal.

Angajatul ar fi început să se simtă rău din 11 mai. De atunci el, dar şi alţi 3 funcţionari, ar fi fost în izolare la domiciliu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

În acest timp, cei 4 ar fi primit, la recomandarea medicului de familie, tratament pentru problemele medicale pe care le-au semnalat. Între timp, însă, unul dintre funcţionarii Primăriei Brăila ar fi decis să se testeze pentru coronavirus, joi primind rezultatul pozitiv.

Citeste si: De vineri încep înscrierile pentru testarea anti-COVID a bucureștenilor

Astfel, începând de joi, toţi funcţionarii de la Directia de Strategii vor sta în izolare la domiciliu, iar DSP Brăila va efectua anchetă epidemiologică pentru a stabili toţi contacţii direcţi.

De asemenea, urmează să fie prelevate probe de la functionari pentru a se stabili dacă mai sunt şi alţii infectaţi.

Citeste si: Scene șocante în fața unui hypermarket din Capitală. Pensionar pus la pământ și încătușat de polițiști pentru că a refuzat termoscanarea: „Mi-au pus piciorul pe cap și m-au lovit de asfalt”

Acesta este cel de al 24 lea caz de coronavirus din judeţul Brăila.

Potrivit autorităţilor judeţene, 22 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si