Angajat al Primăriei Brăila, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Primăriei Brăila a fost confirmat cu coronavirus, o amplă anchetă epidemiologică fiind demarată la nivelul instituţiei.

M.A., joi 21 mai 2020 , 17:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Judeţul Brăila numără 24 de cazuri de coronavirus, fiind judeţul cu cele mai puţine îmbolnăviri

Potrivit primarului municipiului Brăila, Marian Dragomir, un angajat al Directiei de Strategii a fost confirmat cu coronavirus.

Citeste si: Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a infectat cu HIV un vecin, cu care a întreţinut relaţii sexuale

Edilul şef arată, într-o postare pe o reţea de socializare, că funcţionarul depistat pozitiv COVID 19 îşi desfăşura activitatea intr-o altă clădire a Primăriei Brăila, şi nu în sediul principal. Angajatul ar fi început să se simtă rău din 11 mai. De atunci el, dar şi alţi 3 funcţionari, ar fi fost în izolare la domiciliu.

În acest timp, cei 4 ar fi primit, la recomandarea medicului de familie, tratament pentru problemele medicale pe care le-au semnalat. Între timp, însă, unul dintre funcţionarii Primăriei Brăila ar fi decis să se testeze pentru coronavirus, joi primind rezultatul pozitiv.

Citeste si: De vineri încep înscrierile pentru testarea anti-COVID a bucureștenilor

Astfel, începând de joi, toţi funcţionarii de la Directia de Strategii vor sta în izolare la domiciliu, iar DSP Brăila va efectua anchetă epidemiologică pentru a stabili toţi contacţii direcţi. De asemenea, urmează să fie prelevate probe de la functionari pentru a se stabili dacă mai sunt şi alţii infectaţi.

Citeste si: Scene șocante în fața unui hypermarket din Capitală. Pensionar pus la pământ și încătușat de polițiști pentru că a refuzat termoscanarea: „Mi-au pus piciorul pe cap și m-au lovit de asfalt”

Acesta este cel de al 24 lea caz de coronavirus din judeţul Brăila. Potrivit autorităţilor judeţene, 22 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si