Anghel Iordanescu are o vila spectaculoasa in cartierul "secret" al generalilor! Selectionerul e vecin cu Statul Major al Fortelor Terestre

Anghel Iordanescu este unul dintre cei mai bogati oameni din sport. Actualul selectioner al Nationalei Romaniei are nu mai putin de 6 case.

Author: D.C. sâmbătă 25 iunie 2016 , 12:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anghel Iordanescu are 3 vile in Bucuresti, una in Pipera, o casa de vacanta in Snagov si una la Breaza. Asadar, (inca) actualul selectioner nu se incurca cu apartamente. A avut unul de 4 camere, in valoare de 150.000 de euro pe care l-a dat la schimb cu o vila superba situata intr-o zona centrala pe care insa putin bucuresteni o cunosc.

Vila spectaculoasa are doua etaje si mansarda
Vila spectaculoasa are doua etaje si mansarda

„Cartierul generalilor”, cum ii spun locuitorii de aici, e una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti. Aflat la intersectia strazilor Drumul Sarii cu Drumul Taberei, cartierul este unul exclusiv de vile ridicate de fosti sau actuali generali din armata, politie sau servicii secrete. Zona este in imediata apropiere a Statului Major al Fortelor Terestre, oarecum ascunsa in spatele altor cladiri.

Aici are si Iordanescu o vila „secreta”. E printre cele mai impunatoare din zona, pentru ca selectionerului ii plac spatiile largi. Are iesire la doua strazi, iar sotia lui, Valeria, are aici sediul unei firme care se ocupa de inchirierea imobilelor.

Imobilul are iesire la doua strazi
Imobilul are iesire la doua strazi

Vila are o poveste interesanta. In 2008, ea a fost obiectul unui proces de partaj judiciar pe care Tata Puiu l-a avut cu o anumita Manuela Merisca. In februarie 2009, selectionerul i-a oferit la schimb acesteia un apartament cu 4 camere in Bucuresti evaluat la 150.000 de euro, stingand in acest fel litigiul.

Numele Manuelei Merisca a aparut si in urma cu cativa ani in contextul unui proiect imobilar cotroversat. E vorba despre un bloc de locuinte de 4 etaje ridicat in cartierul Cotroceni, despre care Nicusor Dan a acuzat ca a fost construit fara autorizatii valabile. Proiectul a fost demarat de Marius Locic si Valeriu Stoica si cedat ulterior catre 12 beneficiari, printre care si Manuela Merisca.

Palatul din Pipera a fost inchiriat unei scoli particulare
Palatul din Pipera a fost inchiriat unei scoli particulare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si