Joi după-amiază, aceste fenomene vor afecta vestul, centrul şi nordul ţării, în timp ce vineri ele vor fi semnalate în est, sud-est, nord şi centru.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat informarea emisă cu o zi în urmă, astfel că de joi, de la ora 12.00, până vineri, la ora 22.00, sunt aşteptate manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate.

Citeste si: Viorica Dăncilă amenintată de o femeie furioasă la Bârlad

Citeste si: Adolescentă agresată în scara blocului de un recidivist

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Hazal Kaya este insarcinata! Vestea care a suprins pe toata lumea

"În intervalul menţionat vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariţie în după-amiaza zilei de joi (23 mai) în vestul, centrul şi nordul ţării, iar pe parcursul zilei de vineri (24 mai) în regiunile estice, sud-estice, nordice şi centrale.

Cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...40 l/mp", arată ANM.

Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în după-amiaza zilei de sâmbătă, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi în regiunile limitrofe.

Meteorologii au emis şi o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti. Astfel, în acelaşi interval, vor fi perioade- în special vineri după-amiază- în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, cantităţi de apă mai însemnate.

Temperatura maximă va fi de 26...27 grade- joi, iar vineri- de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 15 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si