Oana Stancu (actualmente Zamfir) este căsătorită cu senatorul Daniel Zamfir, care recent și-a publicat o nouă declarație de avere. Doar că în dreptul salariului soției, politicianul a scris: rubrică anonimizată în baza unei clauze de confidențialitate. Cu alte cuvinte, salariul Oanei Stancu a fost secretizat, deși legea îl obligă pe senator la transparență totală în ceea ce privește veniturile familiei. Pe de altă parte, legea muncii nu împiedică companiile să impună astfel de clauze de confidențialitate, chiar dacă aici vorbim de soția unui senator.

Antena 3 i-a secretizat salariul Oanei Stancu! În 2018 primea peste 22.000 lei lunar

Nu este prima dată când salariul Oanei Stancu-Zamfir este ascuns după o mențiune de acest gen în declarația de avere a soțului ei. Și anul trecut s-a întâmplat la fel. Ultima oară când rubrica a fost completată, Oana Zamfir câștiga 22.100 lei lunar (se întâmpla în 2018), doar din salariul de la Antena 3.

Oricum, ultimul an pare să fi fost unul prosper pentru soții Zamfir. Cei doi au deschis în 2019 două conturi la o bancă, unul cu un activ de 872.000 lei și celălalt de 285.000 euro. Daniel Zamfir deține o cadă pe 144 mp în Voluntari, 6 terenuri intravilane în Ilfov și Giurgiu, două automobile (de 11, respectiv 13 ani) și bijuterii în valoare de 10.000

euro. Senatorul are datorii de 70.000 euro și un salariu anual de 144.400 lei.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea, primul interviu din spatele gratiilor. „Poate e oportun acum, după Crăciun”

Citeste si: Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România, deşi a făcut peste 30.000 de operaţii pe creier! La 86 de ani, nu are terenuri, case sau maşini!

Citeste si: Mărturiile uimitoare ale colegilor de scenă! Busu a suferit trei infarcte: "Nu putem decât să ne rugăm"

Oana și Daniel Stancu s-au căsătorit în 2015 iar cei doi cresc acum două fetițe: Ioana și Maria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si