Anunț către Facebook : „ Opriți planurile referitoare la criptomoneda Libra“

Comisia pentru servicii financiare din Camera Reprezentanţilor i-a cerut companiei americane multinaționale Facebook să oprească proiectul criptomonedei Libra.

miercuri 03 iulie 2019 , 11:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un grup de democraţi din Comisia pentru servicii financiare din Camera Reprezentanţilor au cerut Facebook, prin intermediul unei scrisori, să oprească proiectul criptomonedei Libra, transmite MarketWatch, arată news.ro.

 

Citeste si: Platforma BitMahavi.com – cea mai bună platformă locală de tranzacționare criptomonede

Criptomoneda Libra va putea fi folosită din 2020 în aplicaţii precum Messenger şi WhatsApp, dar şi ca aplicaţie de sine stătătoare. Libra ar trebui să ofere din primul trimestru al lui 2020 un nou mijloc de plată ce va fi o alternativă la circuitele bancare tradiţionale şi se vrea a fi „ piatra de temelie” a unui nou sistem financiar care să nu fie îngreunat de diverse monede naţionale.

Citeste si: 4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a tranzactiona pe pietele bursiere

Utilizatorii vor avea pe smartphone-uri un „ portofel electronic” numit Calibra care va fi integrat direct în aplicaţiile Messenger şi WhatsApp pentru a putea face diverse cumpărături şi a putea trimite sau primi bani. 

Citeste si: Fondatorul unei criptomonede s-a stins fulgerator! Clienţii au pierdut fonduri în valoare de 190 milioane dolari

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si