VIDEO- Apartament distrus complet de chiriași

Un bărbat din Ploiești, care și-a închiriat apartamentul unei familii, și-a găsit locuința distrusă și cu datorii la utilități și întreținere

Webeditor: Redactia Stirile Kanal D miercuri 15 martie 2023 , 15:34

Apartament din Ploiești, distrus de chiriași

Apartament din Ploiești, distrus de chiriași

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Proprietarul apartamentului a rămas șocat când a văzut că locuința, în care a investit mii de euro, a fost distrusă complet.

În urmă cu aproape un an, bărbatul a decis să-și închirieze locuința. A semnat contractul de închiriere cu o familie care avea doi copii. Totul părea normal până când au început să apară problemele.

Citește și: VIDEO- Un bărbat din Constanța a distrus mai multe mașini după ce s-a certat cu soția

Primele probleme au început să apară prin luna august

”Primele incidente, care au fost între soți, au fost undeva în luna august sau septembrie. S-au luat la bătaie, au distrus foarte multe bunuri, a venit poliția, iar soțul a avut un ordin de restricție să nu se mai apropie de soția dânsului.

Toamna au revenit împreună, o familie.”, spune proprietarul apartamentului.

Vecinii l-au anunțat pe ploieștean de numeroasele scandaluri, însă nu avea dreptul să intre în locuință, din cauza unor clauze stipulate în contractul de închiriere. Singura portiță care îi permitea accesul în locuință era neplata chiriei.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

”Au rămas cu restanță la chirie o lună și contractul prevedea că pot să intru în apartament. Am solicitat să ne vedem pe 7 martie, am venit la apartament și atunci am văzut această distrugere.”, continuă bărbatul.

În plus, ploieșteanul a aflat că s-au acumulat datorii uriașe la utilități și întreținere.

Proprietarul apartamentului a depus plângere penală

Pagubele materiale se ridică la câteva mii de lei. A încercat să-i contacteze de multe ori, dar de fiecare dată au oferit doar promisiuni. Acesta a fost și principalul motiv pentru care proprietarul a depus plângere penală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si