Apeluri false la 112: "Mă doare, cred că am coronavirus"

Un bărat din București s-a filmat în timp ce suna la 112 mințind că are simptome de coronavirus.

K.B., luni 23 martie 2020 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

George, așa cum s-a recomandat și așa cum este denumit și contul de pe aplicația Tiktok, a sunat la 112 și i-a spus operatorului Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) că se simte rău.

" - Alo, sărut mâna. Unde am sunat? Doamnă, sărut mâna, mă simt un pic cam rău, am d-astea așa, mă doare. Mă doare doamnă, mă simt rău, cred că e cu virusul ăsta.
- Ce simptome aveți? De unde ne sunați? Cum vă numiți?
- George mă numesc, vă sun din București. Mă doare ... de coronavirus.

- Hai că o să te doară în 20 de minute.

- Am glumit, să moară ce am mai scump, nu mă mai doare nimic. Nu mă mai doare nimic am zis", a fost conversația dintre tânărul din București și operatoarea de la 112.

Imaginile au fost publicate și pe pagina de Facebook 'Polițiștii au umor', însoțite de o reacție dură împotriva acestor tipuri de glume și apeluri false la 112: 'În caz că nu știați, multe dintre apelurile 112 arată cam așa..

Acum gândiți-vă cam ce nervi trebuie să ai ca operator STS, dispecer 112 și cam câți oameni realmente disperați, care au într-adevăr o urgență, așteaptă pe linia ocupată, pentru că astfel de indivizi să facă astfel de "glume". Amenzile sunt prea mici pentru astfel de fapte. Avem legi prea permisive, iar colectarea banilor proveniți din sancțiuni este minimă spre egală cu zero'.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si