Aplicaţia WAZE a creat un eveniment dedicat vizitei Papei Francisc, arătând restricţiile de trafic din zona centrală a Capitalei

Aplicaţia WAZE a creat un eveniment dedicat vizitei Papei Francisc, arătând restricţiile de trafic impuse, vineri, în zona centrală a Capitalei şi indicând rutele ocolitoare pe care şoferii le pot folosi.

A.N.C, joi 30 mai 2019 , 15:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Aplicaţia WAZE a creat evenimentul "Vizită Papa Francisc" pentru a veni în sprijinul bucureştenilor.

"Aplicaţia arată restricţiile auto din zona centrală a Capitalei, pe tot parcursul zilei de azi (vineri - n.r.), respectiv din apropierea locurilor de desfăşurare a evenimentelor publice prilejuite de prezenţa Suveranului Pontif şi indică rutele ocolitoare pentru a putea circula în această zi, în condiţii normale", arată Poliţia Capitalei.

Citeste si: SONDAJ: 6 din 10 români vor merge vara aceasta în vacanţă cu maşina personală

Citeste si: ÎPS Teodosie, în vizită la Radu Mazăre: "M-a alimentat cu dragoste"

Citeste si: ÎPS Teodosie, în vizită la Radu Mazăre: "M-a alimentat cu dragoste"

Papa Francisc începe vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Vizita Papei Francisc în România a determinat autorităţile să ia măsuri de securitate speciale, dar şi să instituie restricţii de trafic în oraşele pe care Sanctitatea Sa le vizitează. Zeci de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la evenimentele publice ale Papei Francisc, fiind luate măsuri pentru ca pelerinii să ajungă la timp, în siguranţă, să poată asista în cele mai bune condiţii la slujbe şi să nu se producă evenimente neplăcute.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si