Politistii din Suceava au oprit, pe DN 17 A, pe raza comunei Sucevita, o autoutilitara condusa de un barbat de 26 ani, care a declarat ca transporta incaltaminte si talpi de incaltaminte.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii au observat diferente intre dimensiunea interioara a autoutilitarei raportata la cea exterioara, fapt pentru care au procedat la conducerea acesteia la sediul Politiei.

”Dupa o cercetare amanuntita, a rezultat ca in interiorul autoutilitarei era creat un spatiu suplimentar (perete dublu), in care se aflau depozitate mai multe cutii din carton continand pachete de tigarete de provenienta

extracomunitara, care au fost introduse printr-un capac taiat in partea de mijloc a cupolei. In interiorul autoutilitarei au fost descoperite 197.640 de tigarete”, anunta Politia Romana.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politistii au dispus retinerea barbatului pentru 24 de ore, urmand ca acesta sa fie prezentat in fata instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva pentru contrabanda in forma calificata.

De asemenea, s-a instituit sechestru asupra autoutilitarei, fiind confiscate si tigarile.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si