Arafat anunţă suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale tratării coronavirusului, în afara României

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale pentru tratarea coronavirusului

Author: M.A. miercuri 11 martie 2020 , 11:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale pentru tratarea coronavirusului, în afara României, iar entităţile private sunt solicitate să îşi decaleze programul de lucru, pentru sectorul public solicitarea fiind obligatorie.

Citeste si: Vești bune din partea Organizației Mondiale a Sănătății: "Nu suntem la mila acestui virus"

Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară pentru 6 luni a distribuţiei medicamentelor în afara teritoriului României

El a recomandat decalarea de către entităţile private cu peste 99 de angajaţi a programului de lucru al angajaţilor care se deplasează cu mijloace de transport în comun,  în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, propunând că programul de lucru să înceapă în tranşe, la orele  8,9,10. Arafat a precizat că pentur instituţiile private este o recomandare, iar pentru cele de stat măsura este obligatorie.

Citeste si: E scandal în învățământ după ce profesori din mai multe județe au fost chemați să predea

De asemenea, secretarul de stat a anunţat restricţionarea activităţilor religioase, artistice sportive, pînă la 31 martie cu posibilitate de prelungire, decizia vizând acţiunile care implică peste 100 de persoane şi sistarea activităţii cu publicul a muzeelor.

Raed Arafat a recomandat suspendarea activităţii diddactice în îmvăţământul superior, până la 31 martie

”Trebuie să subliniez că s-a ridicat problema căminelor, rămâne la latitudinea universităţilor. Sistarea activităţii faţă în faţă cu studenţii este valabilă până la 31 martie”, a subliniat Arafat.

Citeste si: Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

Știre în curs de actualizare...

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si