Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, a venit la DNA cu coliva dupa el.

Ca la sfintele moaşte au ajuns Înalt Prea Sfinţiile lor să se perinde prin faţa procurorilor DNA. Cărţile mireanului Gigi Becali îi poartă pe căi... departe de cele sfinte. Astăzi a fost rândul arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfinţia Sa, Teodosie.

marți 12 iulie 2016 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nici bine n-a trecut Biserica de socul audierii mitropolitului Ardeaului in cazul cartilor scrise de Gigi Becali, ca azi un alt prelat a fost nevoit sa treaca pe la DNA: Inalt prea sfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Insa caile Domnului sunt mai usor de dezlegat decat cele spre institutiile statului.

De ce ati inrcercat s aintrati prin alta parte? Nu a incercat, dumnealui nu cunoaste care este ordinea.

Pai a mai venit la dna, nu este prima data.

In haine preotesti, cu mana pe icoana de la gat, Inalt prea sfintia sa n-a scos o vorba. A cuvantat in locul sau, avocatul.  

Avocat: Inalta Preasfintia sa e citat in calitate de martor intr o cauza penala afalat in derulare la directia nationala anticoruptie.

Nici la iesire, arhiepiscopul nu a fost mai vorbaret.

"Am vazut ca aveti o coliva in masina. Ce faceti cu ea? Pentru ce ati adus-o? poate va da dvs"  

Ca si predecesorul sau mitropolitul Ardealului, Inalt prea sfintia sa Teodosie a fost audiat la DNA tot pentru o binecuvantare. De data aceasta nici macar nu vorbim de toata cartea, ci doar de un simplu titlu, pentru care, evident, nu s-a platit nimic.  

Avocat: nu se pune problema de coorodnare stiitinfica, prea inaltul nu a facut nicio recenzie a cartii decat o simpla chestiune, a binecuvantat un titlu


Este vorba despre prima carte scrisa de George Becali dupa gratii. Imediat ce a vazut lumina tiparului, lucrarea a fost daruita senatoarei Steliana Miron.

Cartea i-a adus lui George Becali 30 de zile de libertate, iar procurorii pun la indoiala caracterul ei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si