Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, a venit la DNA cu coliva dupa el.

Ca la sfintele moaşte au ajuns Înalt Prea Sfinţiile lor să se perinde prin faţa procurorilor DNA. Cărţile mireanului Gigi Becali îi poartă pe căi... departe de cele sfinte. Astăzi a fost rândul arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfinţia Sa, Teodosie.

Editor: Viorela Precupas marți 12 iulie 2016 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Nici bine n-a trecut Biserica de socul audierii mitropolitului Ardeaului in cazul cartilor scrise de Gigi Becali, ca azi un alt prelat a fost nevoit sa treaca pe la DNA: Inalt prea sfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Insa caile Domnului sunt mai usor de dezlegat decat cele spre institutiile statului.

De ce ati inrcercat s aintrati prin alta parte? Nu a incercat, dumnealui nu cunoaste care este ordinea. Pai a mai venit la dna, nu este prima data.

In haine preotesti, cu mana pe icoana de la gat, Inalt prea sfintia sa n-a scos o vorba.

A cuvantat in locul sau, avocatul.  

Avocat: Inalta Preasfintia sa e citat in calitate de martor intr o cauza penala afalat in derulare la directia nationala anticoruptie.

Nici la iesire, arhiepiscopul nu a fost mai vorbaret.

"Am vazut ca aveti o coliva in masina.
Ce faceti cu ea? Pentru ce ati adus-o? poate va da dvs"  

Ca si predecesorul sau mitropolitul Ardealului, Inalt prea sfintia sa Teodosie a fost audiat la DNA tot pentru o binecuvantare. De data aceasta nici macar nu vorbim de toata cartea, ci doar de un simplu titlu, pentru care, evident, nu s-a platit nimic.  

Avocat: nu se pune problema de coorodnare stiitinfica, prea inaltul nu a facut nicio recenzie a cartii decat o simpla chestiune, a binecuvantat un titlu

Este vorba despre prima carte scrisa de George Becali dupa gratii. Imediat ce a vazut lumina tiparului, lucrarea a fost daruita senatoarei Steliana Miron.

Cartea i-a adus lui George Becali 30 de zile de libertate, iar procurorii pun la indoiala caracterul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si