Arnold Schwarzenegger a fost atacat de un elefant in timpul unui safari. Ce spune actorul despre experienta sa din Africa de Sud

Arnold Schwarzenegger a fost atacat de un elefant in timpul unui safari, in Africa de Sud. Actorul a recunoscut ca s-a speriat foarte tare, dar ca a scapat nevatama.

A.C., miercuri 01 iunie 2016 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actorul se afla într-o maşină de teren când un elefant s-a întors din drumul său încercând parcă să "înfrunte'' autovehiculul în care se afla vedeta. În clipul postat pe reţeaua Instagram, Schwarzenegger poate fi văzut în partea din dreapta jos în timp ce elefantul se apropie de vehicul. Se aude cum ghidul, aflat pe locul din faţă al maşinii, spune ''Nu, nu, nu!'', în timp ce animalul apropie unul dintre colţii săi de capotă, producând un zgomot metalic puternic, scrie Agerpres.

''Am un respect absolut pentru aceste frumoase animale puternice, chiar dacă unii dintre noi trebuie să îşi schimbe pantalonii după întâmplarea asta. Trebuie să ne oprim din a le ucide, să facem o fotografie, nu să tragem cu arma'', a spus Schwarzenegger, referindu-se la acest incident.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si