Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”

Arsenie Boca a făcut profeții cutremurătoare despre viitorul omenirii. Astăzi vă prezentăm una dintre cele mai înfiorătoare predicții pentru țara noastră.

Mircea Pop, miercuri 13 ianuarie 2021 , 10:07

Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”
Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Arsenie Boca spunea, în predicile lui, că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. Profeția ar fi fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

”În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

Profețiile lui Arsenie Boca: ”Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa”

Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”
Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”

Citeste si: Copilul astrolog din India care a prezis pandemia a avut din nou dreptate! Profeție ȘOC pentru 2021: Ce se întâmplă până în martie 2021

”Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”

“Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni făcute de Părinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că ţara se va confrunte cu o puternică emigraţie.

Citeste si: Baba Vanga - 2021, predicții cutremurătoare: ”Umanitatea va scăpa de cancer”

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

Citeste si: Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
În ce filme a jucat Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor România 2021 a apărut... În ce filme a jucat Simona Hapciuc! Faimoasa de la Survivor România 2021 a apărut complet dezbracată lângă Codin Maticiuc
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi... Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea
monitorulcj.ro
2 ani de la teribilul accident din Florești, în care a murit o tânără studentă.... 2 ani de la teribilul accident din Florești, în care a murit o tânără studentă. Vitezomanul Tudor Cîrje și-a pierdut un picior, dar a devenit antrenor de fitness.
infoactual.ro
Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al... Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al momentului!
infoactual.ro
Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si