VIDEO - Asasinat dejucat de polițiștii din Hunedoara. Un bărbat înarmat până în dinți vroia să-și ucidă fosta soție și rudele acesteia

Un bărbat de 40 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv după ce le-a ameninţat cu moartea pe fosta sa soţie şi pe mama acesteia, iar polițiștii care l-au oprit au găsit în autoturismul său un întreg arsenal - mai multe arme de foc şi muniţie.

Author: Sorin Negru luni 06 iunie 2022 , 18:32

Polițiștii criminaliști din Hunedoara au dejucat un posibil asasinat în masă 

[Sursa foto: Pixabay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Polițiștii Serviciului Investigaţii Crimi­nale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Di­rec­ţiei Operaţiuni Speciale au reușit să stopeze un asa­­sinat.

Citeste si: Caz șocant: o femeie în vârstă de 87 de ani a fost violată, apoi omorâtă

Sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 17.00, pe auto­strada A1, între localităţile Ilia şi Deva, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care exis­­tau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia, informează presa locală.

Bărbatul și-a amenințat fosta soție pe Facebook

După efectuarea controlului corporal și al autoturismului, bărbatul a fost con­dus la sediul I.P.J. Hunedoara, pentru audieri.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adre­sat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin inter­mediul unor rețele de socializare, și-a procurat dintr-un stat european şi a deținut și

trans­portat fără drept o armă letală și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pe­reche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și mu­niție aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe teritoriul României, la data de 4 iunie 2022, fără a le declara organelor va­male”, a ainformat IPJ Hunedoara.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Un tânăr de 34 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 24, din cel mai înalt bloc turn din România

Armele au fost ascunse în bagajele aflate în autoturismul pe care îl con­du­cea, informează Mesagerul hunedorean.

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.

Suspectul, arestat pentru 30 de zile

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru contrabandă calificată, amenințare şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si