Ceremonia a inceput, dimineata, la biserica, unde preotii au tinut slujba de pomenire si au sfintit pachetele care urmau sa fie impartite de catre vaduvul Cornel Gales.

Dupa ce au mers la cimitirul Straulesti 2, la mormantul artistei, toti cei prezenti au fost invitati la masa. Si de acesta data, Cornel Gales a ales sa organizeze parastasul in incinta unui camin de batrani, unde a oferit o masa invitatilor sai si o alta pentru cele 28 de femei care locuiesc aici.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Meniul servit a oferit surpriza zilei, la parastas mesenii fiind serviti cu... ciorba de curcan!

"Bucataresele mi-au facut o surpriza si au pregatit o ciorbica de curcan, aluzie la celebrul cantec pe care il interpreta sotia mea. Este a doua oara cand fac parastasul la centru acesta si voi reveni si cu alte ocazii. Asta este pomana adevarata, atunci cand imparti celor care nu au!", ne-a declarat Cornel Gales.

Ulterior, la mese au fost aduse si alte preparate gustoase, pregatite in bucataria azilului de femei: fripturi delicioase, salate si garnituri, coliva dar si ecleruri cu vanilie si frisca, prajiturile preferate ale Ilenei Ciuculete.

Inainte de a fi aduse la mese, preparatele au fost sfintite, in bucatarie, de acelasi preot care a oficiat si slujba de la cimitir.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si