Amelia Garcia Fernandez a suferit un atac de cord fatal în timp ce primea condoleanțe la înmormântarea fiului ei, politician cunoscut, și a nepotului de doar 3  ani.

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"

Amândoi au fost împușcați cu o zi mai devreme, într-un asasinat politic care a îngrozit orașul Veracruz. 

Bunica nu a suportat durerea, a făcut infarct și, cu toate că a fost transportată de urgență la spital, nu a mai putut fi salvată.

Amelia Garcia Fernandez

Amelia Garcia Fernandez, alături de fiul ei, politicianul mexican

[Sursa foto: Twitter]

Amelia Garcia Fernandez a murit de inimă rea

Amelia Garcia Fernandez a suferit un atac de cord în timp ce primea condoleanțe de la familie și prieteni la casa de pompe funebre, pe data de 6 martie.

Conform publicației La Jornada, femeia îndoliată a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nepotul Ameliei, Oscar Justino Garcia-Galindo, a scris online: „Inima mătușii mele Amelia nu a mai suportat atâta durere și a încetat să mai bată. Odihnește-te în pace, mătușă Melita, Alexis Sanchez și micuțul Alexis Jerome”, a scris el pe Facebook. 

Cel de-al doilea fiu al femeii, primar al localității Tezonapa, a rememorat de pe patul de spital, evenimentele teribile acumulate în ultimele zile.

Tragedii în lanț într-un oraș din Mexic

Bătrâna a ajuns la casa de pompe funebre la ora 15.00, unde fiul și nepotul ei erau supravegheați și a început să primească condoleanțe din partea familiei și prietenilor, când a avut un infarct.

Deși a fost transferată de urgență într-un sanatoriu privat pentru asistența medicală, nu a rezistat suferinței și a murit.

Citește și: „Nimic nu poate înlătura durerea”. Un tată și copilașii lui și-au găsit sfârșitul împreună, după un accident teribil de mașină

Arturo Sánchez, fiul Amaliei García și fratele lui Alexis Sánchez, a confirmat decesul mamei sale printr-un videoclip pe rețelele de socializare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Unul dintre pilonii acestei familii tocmai a murit, rămân singur. Amalia García Fernández, mama mea, s-a stins din viață, trupul ei va fi depus la Funerales Vélez, în Córdoba, va fi alături de fiul și nepotul ei".

Atacul armat împotriva lui Alexis García s-a produs duminica în jurul orei 14.00, după ce fostul deputat local și familia sa au participat la sărbătorile pentru aniversarea a 50 de ani de la înființarea unei organizații de ajutorare a săracilor.

La sfârșitul acestui eveniment, mai mulți oameni înarmați i-au urmărit și i-au ciuruit cu gloanțe.

Familie decimată de asasinate politice

[Sursa foto: Yahoo Noticias]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si