Au ajuns la crima din cauza unui pachet de tigari. Orbit de furie, un barbat si-a injunghiat fratele pe care il banuia ca i-ar fi furat tigarile

Un barbat din localitatea Blagesti si-a ucis fratele pentru un pachet de tigari. Cei doi barbate, in varsta de 44, respective 47 de ani, muncisera cu ziua, iar din banii castigati si-au cumparat o sticla de vin si doua pachete de tigari.

I. I., sâmbătă 17 februarie 2018 , 12:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ajunsi acasa, au descoperit ca un pachet de tigari disparuse si s-au luat la bataie. La un moment dat, situatia a degenerat, iar bãrbatul de 47 de ani a pus mâna pe cutit si l-a înfipt direct în abdomenului fratelui sãu.

Si-a dat repede seama de ceea ce a fãcut si a sunat la ambulantã. Din pãcate, medicii au ajuns cu greu la victimã din cauza drumului. Au preluat pacientul constient, dar, pe drum, acesta a intrat în stop cardio-respirator si a decedat, potrivit vremeanoua.ro.

Martor la odioasa crima a fost un alt frate al celor doi, un barbat in varsta de 48 de ani.

Autorul crimei a fost retinut pentru 24 de ore si urmeazã sã fie prezentat în fata unui judecãtor cu propunere de arestare preventivã”, spun surse din anchetã.

“Locuiau toti trei într-o camerã, fiecare pe câte un pat. Sunt oameni necãjiti care-si duc traiul de pe o zi pe alta. Pãcat cã s-a ajuns la crimã de la o prostie. Dintre cei trei frati, doar cel care a murit era sãnãtos, ceilalti doi sunt persoane cu handicap.

Joi, cei doi au dat zãpada la o persoanã de aici din Blãgesti si au primit, în schimbul muncii lor, 50 de lei bãtuti. S-au luat la ceartã pentru cã nu stiau cum sã îsi împartã banii. Unul voia mai multe tigãri, celãlalt mai multi bani. Din pãcate, s-a ajuns la crimã si totul s-a petrecut atât de repede încât fratele cel mai mare nu a putut decât sã priveascã si nu a avut timp sã reactioneze”, spun sãtenii.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si