Au castigat mii de euro in Dubai, iar acum s-au intors in Maramures si si-au deschis un complex turistic inedit. Povestea de succes a acestor tineri romani

Au lasat in urma mirajul strainatatii si au venit sa-si construiasca o viata in Rominia. Este povestea unor tineri din Maramures care au lucrat 7 ani, in Dubai si, acum, s-au intors in tara unde au deschis un complex turistic inedit. Ce a iesit? Va spunem doar atit... este vorba de traditie si multa munca.

V.P., duminică 19 noiembrie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


- Este o traditie a noastra, a romanilor care trebuie pastrata si aratata sa ramana in sufletele copiilor copiilor nostri

Ciprian si Melania s-au intors acasa cu ganduri mari. Si-au facut un minicomplex hotelier din case...traditionale maramuresene vechi de sute de ani.

CIPRIAN:  Sunt case traditionale,  maramuresan, le-am demontat pe parti, una este din satul Budesti, de peste 100 de ani casa este facuta de mester, tota este cioplita din mana.

Insa in interior , casele au fost  adaptate nevoilor secolului 21.  

Ciprian si Melania au lucrat 7 ani in cele mai cunoscut lanturi hoteliere din Dubai, insa dorul de casa i-a determinat sa se intoarca in tara.

Melania Anca Maac: Aici pentru ca eu m-am nascut aici si asa am simtit ca trebuie sa ne intoarcem acolo unde ne este asa si putem sa facem lucruri frumoasa.

Cand s-au apucat de afacere in Romania nu le-a fost deloc usor. Dar tin capul sus. Vor sa duca traditia mai departe si sa le arate  romanilor plecati peste hotare ca se poate sa  prosperi si in tara.

Melania Anca Maac: Tara s-a schimbat, mentalitatea s-a schimbat, se pot face lucruri frumoase si in Romania, tata doar ca este nevoie de mult curaj, rabdare si se fac.

Cei doi tineri au deschis complexul turistic  de numai o luna, insa rezervarile curg . Pentru minivacanta de 1 decembrie nu mai au niciun loc disponibil.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si