Au început intrigile la Exatlon! Alex Stoica a aruncat cu vorbe grele: "Mi-e foarte antipatic. Nu-l suport deloc"

Sezonul 3 Exatlon a ajuns abia la a doua ediție, însă tensiunile între concurenți s-au instalat deja.

Author: M. P. luni 14 ianuarie 2019 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În ediția de duminică, 13 ianuarie, la o discuție între colegi, Războinicul Alex Stoica a gândit cu voce tare și a împărtășit colegilor ce are el pe suflet.

„Din echipa Faimoşilor aş vrea să dau peste Costin, fotbalistul ăla, să-l mănânc. Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc, nu-mi place ca şi caracter”, a spus Alex Stoica.

Citeste si: EXATLON. Razboinicii au castigat aseara primul meci in jocul cu Faimosii


Un alt Războinic, Iulian Angelescu, și-a exprimat părerea cu privire la Faimosul Costin Ghroeghe. Iulian nu a participat la jocul pentru bani, pentru că medicii i-au recomandat să ia o pauză. Acest lucru ar fi atras critici din partea lui Costin.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

„Astăzi nu voi concura, mi s-a spus să stau o zi pe bară, nu este ceva foarte grav. Când am vrut să urc pe acea bârnă, am pus mâna, în loc să merg constant, mi-a alunecat piciorul, iar umărul mi-a ieşit. La picioare pot să-mi pun singur, tendonul. Adică nu e ceva grav. Numai că am auzit că au fost anumite controverse în echipa cealaltă, de la un singur om, şi vreau să specific un lucru, că el e fotbalist şi ştie despre ce e vorba. Şi ar trebui să vadă şi să empatizeze mai mult cu omul şi să zică „bă, dacă aş fi fost eu în locul lui?”. M-a deranjat treaba asta pentru că nu mi se pare fairplay ca atunci când e rănit ca tu să spui că vrei punctul, s-a lăsat, nu ştiu cum. Mă refer la Costin”, a mărturisit concurentul.

Citeste si: Mario Fresh a intrat deja în gura colegilor săi din echipa Războinicilor: "Eu cred că e singurul care..." Ce a făcut Faimosul

De partea cealaltă, Costin neagă că ar fi spus asta.

„Nu ştiu despre ce vorbeşti, sincer. Nu este adevărat. Singura chestie pe care am spus-o despre tine a fost că îmi pare rău, că te-ai dus la ambulanţă, nu voiam niciun punct. Cine ţi-a zis ţie? Cui i-am zis? Tu mă acuzi pe mine, întinzi şi degetul. Care echipă? Eu sunt accidentat dinaintea ta şi tot vreau să concurez aşa. Nu mi-e frică de tine. Noi am rămas ultimii, trebuia să fim rezerve”, a spus Faimosul Costin.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si