Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Aurelian Preda ar fi inventat o parte din problemele medicale și ar fi cheltuit banii ”la sauna de lux din Viena”, susține nașa Anamariei Rosa.

Author: Radu Constantin luni 28 octombrie 2019 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dezvăluiri incredibile făcute de Meri Stipo, nașa fiicei vitrege a lui Aurelian Preda. Aceasta susține că Aurelian Preda invoca motive medicale pentru a strânge bani și a merge la Viena acolo unde se trata ”la saune sau prin cluburi”.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct. Redăm dialogul dintre cei prezenți în studio, printre care și fiica lui Aurelian Preda și Meri Stipo (prin telefon), în Italia:

Meri Stipo: “Aurelian a inventat operații la cap, operații la spate, operații la stomac, operații peste tot... Să strângă bănișori, să meargă la Viena, în cluburi și în saune...”

Mirela Boureanu Vaida: „Doamne ferește, stați un pic, ceea ce spuneți acum este grav”

Adriana Bahmuțeanu: „Aveți dovezi, doamnă?”

Meri Stipo: „Nu te interesează...”

Mirela Boureanu Vaida: „ Spuneți că banii pe care el îi strângea din imaginea de om foarte bolnav nu-i ducea la clinică în Viena ci îi ducea la saune? Că am dat și noi imagini aici de la sauna de lux din Viena dar cu altă ocazie...”

Meri Stipo: „Da, printre ”tratările” lui existau și saune!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Cu toate astea, Nicușor niciodată nu a fost cu Aurelian la Viena, la clinică. Și nici nu i-a cunsocutn pe cei doi, pe George și pe Marco (prietenii lui Aurelian Preda de la Viena n.r.)”

Meri Stipo: „Ei, deducție prin absurd!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Pofitm?”

Meri Stipo: „Deducție prin absurd, ce credeți?”

Mirela Boureanu Vaida: „Dacă Aurelian nu-i ascundea nimic lui Nicușor, de ce nu-l lua și pe Nicușor la saune, la distracție? De ce-l ținea numai la boală?”

Meri Stipo: „Boală... la boală... Era și distracție!... Distracție cu partea din România, distracție cu partea din Viena!...”

Citeste si: Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Citeste si: Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Citeste si: Războiul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan, pornit de la o datorie de 20.000 euro? Anamaria, lăsată fără canapelele din casă în contul împrumutului

Cauza reală a morții, o boală care distruge imunitatea, asociată cu...

O altă dezvăluire incredibilă făcută de nașa din Italia a Anamariei Rosa Preda este că intrepretul a murit din cauza unei boli care i-a afectat imunitatea și care este extrem de cunoscută.

Mirela Boureanu Vaida: „Pe de altă parte, doamna Stipo, Aurelian a murit din cauze grave, din cauză de caner la pancreas, am înțeles!”

Mara Bănică: „Mirela, apropo de asta... o rog pe doamna Meri să nu spună că nu este ok. Să nu dați diagnostice la televizor... Mie, aseară mi-a spus că Aurelian a murit de fapt dintr-un alt motiv, nicidecum cancer la pancreas.”

Adriana Bahmuțeanu: „Este posibil, da!”

Mara Bănică: „Este adevărat, Meri? Dar nu spune numele bolii...”

Meri Stipo: (...neinteligibil) „la Viena”

Mirela Boureanu Vaida: „Ana, tu știai asta sau afli în direct?”

Anamaria Rosa Preda: „Nu, nu știam! Am mai auzit, dar nu am nici o certitudine!...”

Mirela Boureanu Vaida: „Că a avut o altă boală incurabilă? Una destul de des asociată cu ceea ce vorbim noi aici?... Doamne, Dumnezeule...”

Adriana Bahmuțeanu: „Aurelian a vrut să țină discreția vizavi de problemele de sănătate.”

Mara Bănică: „Nu spui, când ai o astfel de boală e greu!”

Mirela Boureanu Vaida: „E acea boală la care îți scade imunitatea total, să înțeleg.”

Mara Bănică: „Da, total! O boală autoimună care se dobândește știți cum, nu mai contează.”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si