AutoDel - nu orice autoturisme rulate, ci autoturisme impecabile

Nu toată lumea își permite o mașină nou-nouță, însă nici nu îți dorești o mașină second hand care să-ți cauzeze probleme constante, care să-ți facă găuri financiare în portofel, practic regretând investiția, spunându-ți că mai bine făceai un credit și îți luai una nouă.

Author: Andreea Stoica miercuri 26 mai 2021 , 12:39

AutoDel
AutoDel
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe autodelrulate.ro regăsești o varietate de mașini second hand la standarde înalte ale calității tehnice și estetice, prețuri accesibile și consultanță profesionistă în alegerea mașinii perfecte pentru tine.

De ce să alegi o mașină de la AutoDel

O mașină este o investiție pe termen lung și este una dintre cele mai importante decizii pe care le faci în viață.

AutoDel are disponibile două showroom-uri în țară, în Suceava și în București. Deci dacă îți dorești un dealership profesionist de masini sh Suceava, aici e locul ideal unde să vii. Însă, asta nu este un impediment pentru cei ce își doresc o mașină calitativă, fiindcă o pot comanda online, simplu, de pe site-ul lor oficial. Fiecare tranzacție auto este tratată cu maximă seriozitate de către echipa AutoDel. Promptitudinea și pasiunea pentru autoturisme îi determină să ofere clienților servicii și autoturisme rulate la înalte standarde ale calității.

Fiecare mașină este atent verificată înainte de a fi oferită clientului, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere estetic.

Aceștia nu comercializează mașini ce au defecte sau care sunt în stare deplorabilă, ci doar mașini care la primul contact vizual cu ele ai putea crede că sunt proaspăt scoase din fabrică. Siguranța primează, de aceea controlul tehnic este făcut cu maximă rigurozitate. Și fiindcă sunt atenți la detalii, aceștia au grijă de flota lor de mașini ca și cum ar fi mașinile lor personale.

Ce trebuie să mai știi despre serviciile oferite aici

Dacă vii în oricare din showroom-uri, poți face și test drive gratuit al mașinii dorite, fiindcă e important să te înțelegi cu ea la drum și să te simți confortabil din toate punctele de vedere. Dacă în stocul lor nu se regăsește un anumit model de mașină la care visezi de ceva timp, aceștia ți-l pot aduce pe comandă. Dacă ai o mașină veche de care te-ai cam plictisit, poți veni la ei și ai parte de oferta Buy Back. Echipa îți va face o ofertă pentru mașina ta, iar tu poți alege alta din parcul lor auto. Dacă îți cumperi o mașină de aici și vrei să o conduci încă din prima zi, aceștia îți pot elibera la cerere numere roșii pe 3 luni.

Autodelrulate.ro importă autoturisme și autoutilitare din majoritatea țărilor din Europa. Tot aici regăsești service auto & detailing. Indiferent de ce problemă ai avea cu autovehiculul, personalul calificat se va ocupa de remedierea acesteia. Primești consultanță de specialitate în găsirea soluției potrivite. În ceea ce privește serviciile de cosmetică auto, acestea vizează elementele exterioare și interioare. Aici se efectuează polish auto, înlăturarea zgârieturilor, finisare, tratament hidrofob pentru geamuri, polish faruri. Pentru interior se pot curăța portierele, bordul, tapițeria, mocheta, gurile de ventilație și se poate opta chiar și pentru tratament pentru scaunele din piele.

Intră pe www.autodelrulate.ro să găsești mașina visurilor tale.

Contact:

Suceava: 0374 006 007

București: 0759 888 788

[email protected]

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si