Aveți grijă mare de unde cumpărați mâncare! AȘA CEVA au găsit inspectorii OPC în trei restaurante din România!

Mâncare expirată, condiții de lucru insalubru, spații de depozitare neigenizate și multe deficiențe. Asta au găsit inspectorii OPC în trei pizzerii din Constanța, după ce au mers în control în urma unor numeroase sesizări.

Stirile Kanal D, luni 10 decembrie 2018 , 16:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ce au descoperit acolo este de-a dreptul grotesc. Mâncare expirată de peste jumătate de lună. Alimente depozitate în frigidere mizerabile, igienă precară și mizerie de nedescris.

Chiar dacă așa arată bucătăriile acestor localuri, patronii și angajații nu au nicio problemă să servească mâncare angajaților.

Pentru toate cele trei locații s-a luat măsura opririi temporare a prestări de servicii pentru urmatoarele deficiențe: Proceduri nesigure ce pun în pericol sănătatea umană, Spații de depozitare neigenizate cu deficiențe majore, Folosirea de ingrediente cu potențial periculos asupra sănătății umane, Deficiențe

majore cu privire la etichetarea produselor, Produse expirate.

Așa că, aveți mare grijă de unde mâncați atunci când mergeți în oraș.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si